Cadde ve Sokaklara Park Edilen Tırlar ve Kamyonlar Tehlike Saçıyor

Cadde ve Sokaklara Park Edilen Tırlar ve Kamyonlar Tehlike Saçıyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray´da cadde ve Sokakalara Park Edilen Tırlar ve Kamyonlar Tehlike Saçıyor

 Aksaray merkezde  özellikle kamyon ve TIR´ların boş  buldukları her yere gelişi güzel araç park etmeleri mahalle ve sokak sakinleri tarafından şikayet konusu olmaya başladı.

2017 yılında Aksaray otobüs terminalinde bulunan alanın TIR garajı olarak hizmet vermeye başlaması,yaşanan sorunun önüne geçemedi.

 

/resimler/2019-8/31/1333002462113.jpg

 

Özellikle şehir merkezi ve  yakın noktalarda art arda park eden bu araçlar nedeniyle yollarda yaşanan daralmalar ve sokak sakinlerinin kendi araçlarını park edecek yer bulamaması ile gelişi güzel saatlerde çalışan araçların çıkarttıkları gürültüden rahatsız olduğunu iddia eden vatandaşlar; ?Aksaray Belediyesi ekipleri bu soruna bir çözüm bulmalı. Gelişi güzel ana yol boyunca  kamyon ve tırların park etmesi  sebebiyle trafik sorunu yaşanıyor ve bir çok kazaya sebebiyet veriyor. Bir çok cadde ve sokak kamyon ve TIR´lardan dolayı işgal edilmiş durumda. Bu araçlar yolları çok fazla daraltıyor. Araçları park eden bir çok araç sahibi bu mahallelerde bile oturmuyor. Gelişigüzel park ettikten sonra çağırdığı araç ile sokaktan ayrılıp iki üç gün sonra tekrar araçlarının başına geliyor. Daralan yollarda meydana gelebilecek kazalardan sorumlu olacaklarını düşündüğümüz bu araç sahip ve şoförlerinin uyarılmasını ve bu araçların TIR garajında parkı yapılmasını talep ediyoruz. Cadde ve sokaklardaki yollar küçük tonajlı araçlar hesaplanarak yapılıyor. Bu araçlar daha fazla tonajlı olduklarından yolların normalden daha kısa sürede bozulmasına neden oluyor."dediler.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri