Çanakkale´den Afrin´e Mehmetçik Sergisi

Çanakkale´den Afrin´e Mehmetçik Sergisi

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

Çanakkale´den Afrin´e Mehmetçik´ Sergisi 15 Temmuz Milli İrade Meydanında açıldı. Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin karakalem ve yağlı boya resimlerinden oluşan sergi büyük ilgi gördü.
Vali Aykut Pekmez; 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı gelen vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, İç Güvenlik Şehitlerinin resimleri ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik Afrin´de başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı´nı anlatan 70´e yakın karakalem ve yağlı boya eserlerden oluşan sergiyi gezdi.
Öğretmen ve eser sahibi öğrencilerden bilgi alan Vali Pekmez sergilenen eserleri çok beğendiğini belirterek öğrencileri tebrik etti.
Türk ordusunun dünü ve bugün ulaştığı modern silah ve askeri teçhizatlarının resimlerle anlatıldığını kaydeden Vali Pekmez; vatandaşları 2 gün boyunca açık kalacak sergiyi gezmeleri tavsiyesin bulundu.
Okul öğretmen ve öğrencileri Vali Pekmez´e sergilerine gösterdiği ilgisinden dolayı teşekkür ederek okul öğrencilerinden İrem Karabulut´un yaptığı çalışmayı hediye ettiler.

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri