CHP İl Başkanı Ramazan Koçak kavga olayına açıklık getirdi

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak kavga olayına açıklık getirdi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

CHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Koçak bugün yaptığı yazılı açıklamada,geçtiğimiz hafta Yeşiltepe Beldesinde meydana gelen kavga olayı ile ilgili şu ifadelere yer verdi;
 
AKSARAY KAMUOYUNA ;
 Geçen Perşembe gecesi Yeşiltepe Kasabamızda çıkan kavgada bazı vatandaşlarımız yaralanmıştır. Öncelikle yaralı hemşerilerimize CHP Aksaray İl Örgütü olarak geçmiş olsun diyor, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını tüm samimiyetimizle diliyoruz.  
Hepimiz, eş, dost, hısım-akraba, konu-komşuyuz, kardeşiz. Yine iyi günde, kötü günde, düğünümüzde, cenazemizde, bayramlarımızda beraber olacağız. Aynı sokaklarda yürüyeceğiz ve yine yüz yüze bakacağız. Bu gerçekleri ve seçimin bir savaş değil sadece ve sadece demokratik bir hizmet yarışı olduğunu ve kararın sandıkta verildiğini asla unutmamalıyız. 
 Değerli hemşerilerim, bu olayla ilgili olarak bazı basın organlarında ve sosyal medyada yapılan haber ve yorumlar bizleri üzmüştür ve gerçeği yansıtmamaktadır.  
 Olayın yargıya intikal etmesi nedeniyle bugüne kadar sessiz kaldık. Ancak bu haber ve yorumların CHP ve Belediye Başkan Adayı hakkında olumsuz bir algı oluşturmaya yönelmesi nedeniyle kamuoyuna olup biteni açıklama gereği duyduk.  
Olay şöyle olmuştur; Yeşiltepe Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Tahsin Çelik ve bir gurup arkadaşı 21.02.2019 Perşembe gecesi bir seçmenin evine ziyarete gitmişlerdir. AKP Adayı ve arkadaşları Adayımızın o evde olduğunu bildikleri halde kalabalık bir grup ile Başkanımızın bulunduğu eve gelmişlerdir. Kapıda bekleyen Başkan adayımızın arkadaşları ve AKP Adayı ve arkadaşları arasında yaşanan tartışma neticesinde kavga başlamıştır. Siyasi nezaket gereği AKP Başkan adayı Başkan adayımızı o evden ayrıldıktan sonra gelseydi bu yüzücü olaylar yaşanmayacaktı. Olay iddia edildiği gibi pusu filan değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
              
 


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri