Çıtak:Günü kurtaran değil 50 yılı planlayan bir anlayışla hizmet vereceğiz

Çıtak:Günü kurtaran değil 50 yılı planlayan bir anlayışla hizmet vereceğiz

Çıtak:Günü kurtaran değil 50 yılı planlayan bir anlayışla hizmet vereceğiz

Çıtak; ‘Günü kurtaran değil 50 yılı

planlayan bir anlayışla hizmet vereceğiz’

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray Sürücü  Kursu Sahipleri ve Eğitimcileri Derneği (ASKED) yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi.

 

 

Hayat Sürücü Kursu sahibi Mahmut Baysal'ın ev sahipliğinde düzenlenen ve

ASKED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pektaş ve yönetimi ile sürücü kursu sahiplerinin katıldığı toplantıda Aksaray’da trafik ve ulaşım noktasında yaşanan sıkıntılar değerlendirildi.

 

Aksaray’ın bu günün değil gelecek 50 yıllını kurtaracak ulaşım projeleriyle şehrin ulaşım ve trafik sorununa kalıcı çözümler bulacaklarını söyleyen MHP Başkan Adayı Çıtak; “Biz günü kurtaran, sorunları halının altına süpüren bir anlayışa sahip değiliz. Aksaray’da yaşanan sorunlara kalıcı çözümler üretmek için projeler üreteceğiz. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden sosyal hizmetlere, kentleşmeden sanayiye Aksaray’ın seyrini değiştirecek projelerimiz kısa süre içerisinde Aksaray halkıyla paylaşacağız. Özellikle şehir içi ulaşım, trafik yoğunluğu konularında yaşanan sıkıntıların farkındayız. Gerekli çözüm yollarına da hakimiz. Aksaray’da artık kaybedilecek bir an yok. 20 yıl önce olduğu gibi yeniden MHP belediyeciliğinin hizmetlerini yeniden Aksaraylılarla buluşturacağız” dedi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri