Çocuklara Ihlara Vadisi Gezisi düzenlendi

Çocuklara Ihlara Vadisi Gezisi düzenlendi

Çocuklara Ihlara Vadisi Gezisi düzenlendi

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube müdürlüğünden yapılan açıklamada şunlara yer verildi.Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında; Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün hazırlamış olduğu ?Bir Çocuk Bir Dünya ? projesi kapsamında;

 

Hentbol Kursuna Katılan 15, Resim kursuna (Akrilik Boyama) katılan 15 ve planlaması yapılan Kodlama ve Robotik Kursuna katılacak olan 15 olmak üzere toplam 45 çocuk Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polisler tarafından 12.05.2018 tarihinde İlimizin tarihi ve kültürel zenginliklerinden olan Ihlara Vadisine geziye götürülmüştür.

Gezi kapsamında çocuklara tişört, şapka ve spor ayakkabı hediye edilmiş, sabah kahvaltısı yapıldıktan sonra vadi içerisinde doğa yürüyüşü yapılmıştır. Bu gezi ile çocuklarımıza Aksaray ilinin tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerinden Ihlara Vadisi tanıtılmıştır.

Proje kapsamında düzenlenen sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerle, çocuklarımızın geleceğe güvenle bakan, toplumsal yaşamın içinde olan, milli değerlerimize sahip, kültürel değerleri öğrenmiş, birlik beraberlik duygusu gelişmiş, suç ve suçlardan uzak duran birer birey olmaları hedeflenmiştir.



Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri