Çorba evleri vatandaşların içini ısıtıyor

Çorba evleri vatandaşların içini ısıtıyor

Çorba evleri vatandaşların içini ısıtıyor

 

 
 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE VATANDAŞLARIMIZIN İÇİNİ ISITIYORUZ’’
 


 

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Aksaray Belediyesi sabahın erken saatlerinde ikramda bulunduğu çorba ile vatandaşların içini ısıtmaya devam ediyor.  
 


 

Sıcak yaz günlerinin yerini sonbaharın serin havalarına bırakması ile çorba evlerine olan ilgide artıyor. Sabahın erken saatlerinde okula iş yerine ve hastaneye gitmek üzere evinden çıkan vatandaşlar çorba evi projelerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Belediye ekipleri, şehrin 3 farklı noktasında bulunan çorba evi ve mobil çorba aracı ile ücretsiz çorba ikramında bulunuyor.  
 


 

Günün ilk saatlerinde belediyenin sosyal hizmeti ile karşılaşan vatandaşlar çorba evlerinde verilen ikramları takdir ile karşılıyor.  
 


 

Aksaray Belediyesi çorba evleri İl Sağlık Müdürlüğü Bahçesinde, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ve mobil çorba aracı ile günlük farklı noktalarda çorba hizmeti sunuyor. Çorba evlerinden günlük olarak 2 bin kişi faydalanıyor.
 


 

Özelliklede Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi A ve B Blok önündeki çorba evlerinden hasta yakınları, sağlık personelleri faydalanırken Sağlık İl Müdürlüğü bahçesindeki çorba evinden sabah işe giden vatandaşlar istifade ediyor. Her gün sabah 07.00’da başlayan çorba ikramı günün ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.
 


 

Aksaray Belediyesi Mobil Çorba Aracı, hafta içi her gün sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet sunuyor. Her gün farklı noktalarda sabah saat 07.00’da başlayan ücretsiz çorba ikramı saat 10.00’a kadar devam ediyor.
 


 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri