Cumhurbaşkanı Erdoğan Aksaray ve 13 ilin Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aksaray ve 13 ilin Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı´na katılarak,Aksaray ve 13 ilin Belediye Başkan adayını açıkladı.

AK Parti Aksaray il Başkanı Hüseyin Altınsoy dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Aksaray Belediye Başkan Adayının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Daire Başkanı Evren Dinçer olduğunu açıklamıştı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün  partisinin genişletilmiş İl Başkanları toplantısında  Aksaray, Ağrı, Bilecik, Erzincan, Edirne, Iğdır, Isparta, Kars, Kırşehir, Kütahya, Siirt, Tunceli, Van, Zonguldak belediye başkan adaylarını resmi olarak açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın AK Parti  Aksaray Belediye Başkan Adayı´nın Evren Dinçer olduğunu açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan Enver Dinçer ve 13 Belediye Başkan adaylarını sahneye davet ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

EVREN DİNÇER KİMDİR?
 
1981´de Aksaray´da doğan Evren Dinçer, ilk ve orta öğrenimini Aksaray´da tamamladı.  Lisansını Aksaray Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamlayan Evren Dinçer, Yüksek Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü , insan kaynakları yönetimi üzerine tamamladı. Ankara Üniversitesi, İnsan kaynakları Yönetimi bölümüne devam etmektedir.
 
2006 yılında memuriyet hayatına başlayan Evren Dinçer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nda Personel Başkanlığı görevlerini yürüttü. Ankara ve Nevşehir Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurul üyeliklerinde bulunan Evren Dinçer, birçok STK içerisinde yer aldı. Akademik alanda yayınlanan çeşitli makale ve tebliğlerde de bulunan ve evli olan Evren Dinçer, iyi derecede İngilizce bilmektedir..


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri