Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediye Başkanlarını uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediye Başkanlarını uyardı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Belediye Başkanlarına yönelik uyarılarılarda bulundu. 24 Haziran  Seçimleri  sonrasında teşkilatlar ve milletvekilleri tarafından hazırlanan raporlarda milletvekili seçimindeki oy düşüşlerinde belediye çalışmalarının ve vatandaş ile yeterince iletişim kurmamalarının da büyük etkisi olduğu vurgulandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında "gönül belediyeciliği ve teşkilatçılığı"na geçileceğini açıkladı.

İşte öne çıkan  AK Parti´nin ´´gönül belediyeciliği´´nin ana başlıkları

Vatandaşlarla yakın temas kurulacak,yardıma ihtiyacı olan yoksul vatandaşlara önem verilecek.Kimin ne sıkıntısı var Belediye Başkanı  bilecek ve yardım edecek.Vatandaş Belediye Başkanına her zaman ulaşacak,randevusuz görüşülecek,sorunlar dinlenip çözüme kavuşturulacak.

Vatandaşların elektrik,su problemleri ve yollarda oluşan çukurların kapatılması gibi sorunlara öncelik verilecek ve hizmetle ilgili en ufak bir sorun olmayacak.Resmiyetten uzak durulacak,halktan kopuk bir görüntüye izin verilmeyecek ,siyah plaka ve makam aracının yansıttığı resmiyetten uzak durulacak.

Esnaflarla zaman ayırılacak.Belediye Başkanları sabah namazından sonra esnafı ziyaret edip,kahvaltısını esnafla yapacak.

 İhale, imar gibi konularda algı operasyonlara neden olunabilecek işlerden uzak durulacak.

 

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri