Cumhuriyet 100 Yaşında

Cumhuriyet 100 Yaşında

Cumhuriyet 100 Yaşında

CUMHURİYET 100 YAŞINDA
 

AKSARAY BELEDİYESİ DÜNYACA ÜNLÜ IHLARA VADİSİ’NDE SONBAHAR YAPRAKLARIYLA “100. YIL” TEMALI ÇALIŞMA HAZIRLADI
 

BAŞKAN DİNÇER “CUMHURİYETİMİZİN ŞAN VE ŞEREF DOLU 100. YILI KUTLU OLSUN”
 


 

Aksaray Belediyesi Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıl dönümünde farklı bir çalışmaya imza attı. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği dünyanın ikinci büyük kanyonu Ihlara Vadisi’ne sonbahar yapraklarıyla “100. Yıl” temalı yazı hazırladı. Dronla havadan görüntülenen koreografi çalışması vadiyi ziyaret edenleri hayran bıraktı.
 


 

Tüm yurdu saran Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusu Aksaray’da da erken başladı. Aksaray Belediyesi Cumhuriyet’in ilan edilmesinin 100. yıl dönümünde dünyanın ikinci büyük vadisi Ihlara Vadisinde 100. yıl temasını doğaya nakşetti. Ihlara Vadisi’ni ziyaret edenlerin rahatlıkla görebileceği bir alana sohbahar yapraklarıyla yazılan “100. Yıl” yazısı görenleri duygulandırdı.
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye’nin en önemli turizm merkezilerinden olan Ihlara Vadisi’nde Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıl dönümüne özel farklı bir çalışmayla vurgu yapıldığını söyledi.
 


 

Belediye Başkanı Dinçer, ‘Kapadokya’nın İncisi’ olarak adlandırılan Ihlara Vadisi’nin en hâkim noktasında devam eden Ihlara Cam teras projesinin inşaat sahasından dev Türk Bayrağının da vadi yamacına açıldığını sözlerine ekledi.  
 


 

Dronla havadan görüntülenen 100. Yıl yazısı ve dev Türk Bayrağı Aksaray Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.
 


 

Her yıl yerli yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği Aksaray’ın en önemli turizm merkezi Ihlara Vadisi’nde Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunun yansıtıldığını aktaran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkarak geldiğimiz bugünde şan ve şeref dolu bir 100 yılı tamamlıyoruz.
 


 

Cumhuriyetimizin ilk yüzyılında olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” adını verdiği bu atılımı, tıpkı 2023 hedeflerimiz gibi milli bir vizyon olarak görüyoruz. Bu vizyon ışında bizler, Cumhuriyet’e sahip çıkarak atalarımızdan aldığımız bu emaneti ilk günkü azim ve kararlılıkla gelecek nesillere taşımanın gayretinde olacağız.
 


 

Ülkemizin her köşesinde coşku ve gurur bir arada yaşatan Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Şehrimizde yaşayan her vatandaşımızı bu coşkumuza ortak olmaya davet ediyor, herkesi işyeri ve evlerini Türk Bayrağı ile donatmaya davet ediyorum” dedi.
 


 



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet Yaşında
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri