Dağılgan stadı baştan aşağı yenileniyor

Dağılgan stadı baştan aşağı yenileniyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

AK HEYET DAĞILGAN STADYUMUNU İNCELEDİ
 
AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye başkanı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile birlikte Dağılgan stadyumunda incelemelerde bulunarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan´dan bilgi aldı.
 
/resimler/2019-8/2/1417151822524.jpg
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün Aksaray´da önemli projeleri hayata geçirdiğini ifade eden Milletvekili Cengiz Aydoğdu, ?Gençlerin spor yapmalarına imkan sağlamak için tesisleri sürekli olarak modernize ediyoruz. Bugünde incelemesini yaptığımız Dağılgan stadyumu da baştan aşağı yenileniyor. Hükümet olarak, Türkiye genelinde çağın gereklerine uygun spor tesisleri yapılması hedefinde çok büyük yatırımlar yapmaktayız. Bu yatırımlar kapsamında girişimlerimiz neticesinde 1.5 Milyon TL ödenekle ilimizde vatandaşlarımızın, gençlerimizin hizmetinde olacak en iyi spor tesislerini kazandırma gayreti içerisindeyiz. 
 
Bu doğrultuda, kurum olarak yapmış olduğunuz sportif, sosyal ve kültürel içerikli projeler ile özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sahip oldukları tarihi ve coğrafi değerlerine, milli ve manevi duygularımıza bağlı özgüveni yüksek, kendini ifade edebilen, yarınlarına daha pozitif bakan bir gençlik yetiştirilmesi hedefinde yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonra gerçekleştireceğiniz sportif, sosyal ve kültürel projelerinizde destek olmaya devam edeceğiz.? dedi.
 
Stadyumda eksikliklerin hızla giderilerek standartlara uygun hale getirildiğini aktaran İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise, ?3. Lige çıkan Aksaray Belediye Sporumuzun stadı baştan aşağı yenileniyor. Eksiklikler giderilerek sporcularımıza yakışır şekilde hizmet verecek. Aksaray ilimize ve Türk futboluna ev sahipliği yapacak stadımız şimdiden hayırlı olsun.? dedi. 


Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri