Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı Kazancıoğlu Aksaray´da

Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı Kazancıoğlu Aksaray´da

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

DEVLET DEMİR YOLLARI GENEL MÜDÜR YARDIMCISI KAZANCIOĞLU AKSARAY´DA
 
Önceki Dönem Ticaret Bakanı, Türk Hava Kurumu Başkanı Cenap Aşçı´ya Taziye Ziyaretinde bulunmak üzere Aksaray´a gelen Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu ve Beraberindeki Heyet daha sonra Aksaray Ticaret Borsasında, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş ile bir araya gelerek Aksaray Demiryolu Hakkında Bilgiler Aldı.
 
Yapılan Ziyarete Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Tük Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut, Yargıtay Üyesi Yılmaz Karaboduk, Önceki dönem THK Genel Sekreteri Salim Kaya, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Ökzök, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan ve İş Adamı Fatih Batı Katıldı.
Aksaray Demiryolu ?nun 2018 Yatırım Programına alındığının altını çizen Başkan Göktaş ve Başkan Özkök  Aksaray´ın Coğrafi önemini vurgulayarak şu ifadelere yer verdiler.
Aksaray Anadolu´nun ortasında kuzeyi güneye, doğuyu batıya bağlayan kadim bir şehirdir. İpekyolu güzergâhında bulunması, stratejik konumu ve Aksaray´ın teşvik sisteminde 6. bölgede yer almasından dolayı yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldiğini belirten başkanlar ?Demir yolumuzun faaliyete geçmesiyle birlikte Aksaray´ımızda üretilen ihraç mallarının Mersin Limanına ekonomik olarak daha cazip fiyat ve koşullarda taşınması Aksaray´da yatırım yapan iş adamlarına büyük bir avantaj sağlayacak. Aksaray´ımız böylece yatırımcılar için hem lojistik, hem de stratejik manada cazibe şehri haline gelecektir? dedi.
Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Fikret Şinasi Kazancıoğlu ise yapılan istişareler sonucunda Aksaray Demir Yolunun bir an önce hayata geçmesi için elinden gelen bütün gayreti ortaya koyacağını ifade etti.(bağımsız Medya)


Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri