Devletimizin şefkat elleri her yerde

Devletimizin şefkat elleri her yerde

Devletimizin şefkat elleri her yerde

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu Aile, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelli Bakım ve Rehabilitasyon, Aile Danışmanlığı Merkezini ziyaret etti. İl Müdürü İsrafil Aktürk eşi Türkan Aktürk’ünde bulunduğu ziyarette merkezde kalan özel bireylerle buluşan Kumbuzoğlu merkezde özel bireylerin boş zamanlarını değerlendirdiği hediyelik eşya, galoş üretim atölyelerini ziyaret etti. Özel bireylerin müzik dinleti gösterisini izleyen Canan Kumbuzoğlu; devletin şefkat ellerinin her yerde olduğunu belirtti.  
 

 

Merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan  Kumbuzoğlu; sosyal devlet olma gereği olarak;  özel bireylere yönelik ciddi ve anlamlı hizmetlerle gerçekleştirildiğini empati, fırsat ve imkan verildiğinde onlarında neler başarabildiğini gördüklerini kaydetti.  
 

 

Hediyelik eşya atölyesinde ham olarak gelen ürünlerin öğretmenleri nezaretinde özel bireylerin emeği ile bir sanata dönüşmesini izleyen Kumbuzoğlu üretilen ürünlerin çok güzel olduğunu ifade etti.  
 

Merkezde kalan özel gençlerin daveti üzerine odalarında ziyaret eden Kumbuzoğlu güvercin sevgisini hobiye dönüştüren merkez bahçesinde yetiştirdiği güvercinlerini gösteren özel gençle bir süre sohbet etti. Özel gencin beyaz güvercinini uçuran Canan Kumbuzoğlu merkezi her zaman ziyaret edeceğini belirterek özel bireylerle vedalaştı.  
 

 
 



Anahtar Kelimeler: Devletimizin şefkat elleri yerde
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri