Düğünde havaya ateş eden kişiye 5 bin 252 lira para cezası

Düğünde havaya ateş eden kişiye 5 bin 252 lira para cezası

Düğünde havaya ateş eden kişiye 5 bin 252 lira para cezası

İnternet: http//www.aksaraAksaray İl Jandarma Komutanlığınca, “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” pojesi kapsamında sorumluluk bölgemizde düzenlenen düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla havaya ateş etme sonucu meydana gelebilecek üzücü olayların önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla devam ediyor.

 

 Bu kapsamda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahası içerisinde yapılan düğünlerde, silahla havaya ateş etme olaylarının önlenmesi amacıyla görevlendirilen sivil/resmi ekipler tarafından icra edilen denetimlerde, Ortaköy İlçesi Devedamı Köyünde yapılan bir düğünde E.D. isimli şahsın korku ve panik yaratacak şekilde silahla havaya ateş ederek, genel güvenliği kasten tehlikeye soktuğu tespit edilerek, şahıs görevli ekiplerimiz tarafından yakalandı.
 


 

 Şahsın üzerinde yapılan kontrolde,  (1) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiş olup, tabancaya el konularak şahsa 5.252,00 TL İdari Para Cezası uygulandı.
 

 
 

 Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla ateş etme olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde eğlence faaliyetlerini icra etmeleri için titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi.
 



Anahtar Kelimeler: Düğünde havaya kişiye cezası
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri