Emniyet ekipleri Bayram tedbirleri için her yerde

Emniyet ekipleri Bayram tedbirleri için  her yerde

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

AKSARAY İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ
BAYRAM TEDBİRLERİ İÇİN HER YERDE
 
  Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşlarımızın huzur ve güvenli bir kurban bayramını geçirmesini sağlamak amacıyla tüm ekipleriyle birlikte yoğun tedbirler aldı. 
Bu kapsamda Aksaray İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muhsin Erdoğan, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ile birlikte Hayvan Park yeri ve Canlı Hayvan Borsasında vatandaşlara ve esnaflara uyarılarda bulundu.
Ayrıca Bölge Trafik ve Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince geçiş güzergâhında bulunan Aksaray´ımızın bütün bağlantı yollarında, bayram tatili dolaysıyla, trafik yoğunluğu ve trafik kazalarını önlemek için en üst düzeyde tedbirlerde alındı.  Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerince AVM, Kültür Park ve Ervah Mezarlığı gibi halkımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde gerekli güvenlik önlem ve tedbirlerinin alındığı belirtildi. 
 Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce ise Hayvan Park Yeri ve Canlı Hayvan Borsasında muhtemel kurbanlık alışverişlerinde dolandırıcıların sahte para ile dolandırma olaylarına karşı vatandaşlar ve kurbanlık hayvan satıcıları bilgilendirilmiş ve bilgilendirme broşürleri ekiplerce dağıtılmıştır. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan bu önleyici ve caydırıcı çalışmalarla vatandaşlarımızın mağdur olmamaları sağlanmaya çalışılmaktadır.
Vatandaşlar ve esnaflar İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan bu denli çalışmalardan oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri