Engelli Çiçeklerimiz Kahvaltı´da Buluştu

Engelli Çiçeklerimiz Kahvaltı´da Buluştu

Aksaray´da ?3 Aralık Dünya Engelliler Günü´ Gerçekleştirilen Kahvaltı Etkinliği İle Kutlandı

Vali Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Gönül Dostları Spor Kulübü tarafından ?3 Aralık Dünya Engelliler Günü´ münasebet ile düzenlenen kahvaltı programına katıldı.
Kahvaltı programında engelli çocuklarımız ve aileleri ile bir araya gelen Yeşim Pekmez hanımefendi yaptığı konuşmada; ?Engelli kardeşlerimizin her zaman yanınızda olduğumuzu belirterek tüm engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nü kutluyor, devletimizin sunduğu bütün imkânlarla yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum? dedi.
Gönül Dostları Spor Kulübü Başkanı Cem Elibol ve Şükran Gevenç´in organize ettiği programda konuşmaların ardından engelli çocuklarımız Yeşim Pekmez hanımefendi, İl Müdürleri ve Dernek Başkanlarına çiçek taktim ettiler.
Programa Yeşim Pekmez Hanımefendinin yanı sıra İl Müftüsü Cemalettin Bal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Gençli ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Aksaray Engelliler Deneği Başkanı Bekir Kaya ve üyeleri, Beyazay Deneği Başkanı ve üyeleri, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve üyeleri, Görme Engelliler derneği başkanı ve üyeleri ile engelli aileleri katıldı.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri