Engelli vatandaşlara ´merdiven´engeli!

Engelli vatandaşlara ´merdiven´engeli!

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

ENGELLİ BİREYLERİMİZE ENGEL OLUYORUZ
 
Sultanhanı ilçesinde Yaşamlarını Akülü arabaya Mahküm olarak sürdüren 2 Kardeşin PTT İle acı sınavı...
Kardeşler ?Babamız olmasa Hiçbir işlem yapamıyoruz??
 
/resimler/2019-5/13/1146342716510.jpg
 
Sultanhanı İlçesinde Sultanhanı PTT Şubesinin 2. Katta olması ve Her hangi bir asansör sistemi ve Üst kata çıkabilmek için başka da bir imkanın olmaması Engelli ve Yaşlı bireyleri mağdur ediyor. İlçede Tek PTT Şubesi olan ve 1 Görevli memur ile Çevre Kasaba ve Köylerede hizmet vermeye çalışan Şubede Engelli bireylerin ise Şubeye Çıkabilmelerinin hiç bir yolu yok.
 
Sultanhanı ilçe PTT Şubesine gelen Yürüme Engelli 2 Kardeş Sultanhanı PTT Şubesinde işlemlerini yapamıyorlar. Şubenin 2. Katta olması ve Her hangi bir Asansörün de olmaması nedeniyle Engelli kardeşler ve İlçedeki Onlarca Engelli ve Her ay Yaşlılık maaşını ve Emekli maaşını alan yüzlerce Yaşlı vatandaşımız Mağduriyet yaşıyor. İlçe belediye binasında olan resmi kurumlara da Asansör sistemi olmadığı için gidemeyen Engelli vatandaşlarımız kurum yetkililerinin bu duruma çare üretmesini bekliyorlar.
 
Bugün Sultanhanı İlçe PTT Şubesine gelen ve Durumlarını anlatan engelli kardeşlerimiz ?Bizler 2 kardeş olarak maalesef Postaneye çıkamıyoruz, İmza atmamız gerekiyor veya bir işlem yapmamız gerekiyor fakat üst katta bulunan Postaneye çıkamadığımız için işlerimizi yapamıyoruz bizlerin durumu ortada gidip kendi işlemlerimizi yapamamaktayız her ay Postaneye geliyoruz Babamız Yanımızda olmasa hiçbir işlem yapamıyoruz. O da bir yere kadar olmakta Görevliler bizleri görmeden ve imza atmadan işlem yapamıyor Yetkililerden lütfen bu duruma bir çare bulmasını rica ediyoruz, İlçemizdeki Resmi kurumlarda işlemlerimizi yapabilmemiz için" dediler.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri