Engelli muhtar adayının çalışma azmi başarıyı getirdi

Engelli muhtar adayının çalışma azmi başarıyı getirdi

Cam Kemik Hastası Azmiyle Çevresine Örnek Oluyor

Engelli muhtar adayının çalışma azmi başarıyı getirdi

Cam Kemik Hastası Azmiyle Çevresine Örnek Oluyor

Aksaray'da doğuştan cam kemik hastası olan 25 yaşındaki Engelli Adem Atak, önce Çiftlik Mahallesinde  halk ekmeği büfesini çalıştırdı, ardından Emlakçılık yaparak geçimini sağladı, şimdi de azmiyle Muhtar seçilerek  çevresine örnek oluyor.

 

 

Çiftlik Mahallesi'nde 4 yıl önce halk ekmeği büfesinde çalışmaya başlayan Atak, mahalle içinde Bayram oğlu ismiyle  Emlakçılık işini yürüterek bu güne kadar  ailesine yük olmadan tüm zorlukların üstesinden gelerek hayata tutunuyor.

Bir dönem Annesi Songül tarafından akülü tekerlekli sandalyesiyle evlerinin yakınında olan büfeye getirilen Atak, azmiyle yaşadığı Mahalleye hizmet getirmek amacıyla Muhtarlık Adaylığını açıklamıştı, seçim dönemi  boyunca Akülü  tekerlekli sandalye ile  kapı kapı dolaşarak oy istedi.Mahallenin eksikliklerini bir bir sayarak konuya hakim olduğunu anlattı ve mahallenin desteğini alarak Muhtar seçildi.

 

Engelli Adem Atak, Evren Dinçer'in tekrar seçilmesine çok sevindiğini belirterek, seçim atmosferinde Çiftlik mahallesine  hizmet alımı konusunda Sayın Dinçer'den söz aldığını, seçildiğinde destek vereceğini belirtmişti, şimdi ikimizde seçildik inşallah durmak yok yola devam dedi.

İlk işinin kendi mahallesinin sınırları içinde bulunan alt geçit girişine "Çiftlik Mahallesi Güzelleşiyor yazdırılmasını talep edeceğim diyen Atak ; engelleri aştık çok şükür  İnsanın kendi işini yapması gibi güzel bir duygu yok." diye konuştu.



Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri