Ertürk: Kaderine terk edilen Sanayi esnafı kararını vermiş 'değişim şart ' diyor

Ertürk: Kaderine terk edilen Sanayi esnafı kararını vermiş

Ertürk: Kaderine terk edilen Sanayi esnafı kararını vermiş 'değişim şart' diyor

ERTÜRK; KADERİNE TESLİM EDİLEN SANAYİ ESNAFI KARARINI VERMİŞ ‘DEĞİŞİM ŞART’ DİYOR

İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, seçim çalışmaları kapsamında tüm gün yeni sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Sabah yeni sanayi sitesi esnafları tarafından kahvaltıya davet edilen Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk akşam saatlerine kadar sanayi esnafını dükkanlarında tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Akşam saatlerinde ise Kanal 68 Televizyonunda bir canlı yayında soruları cevaplayarak ‘ BÜYÜK AKSARAY VİZYONU’ projelerini anlattı. Sonrasında Aksaray’ın uğrak yeri Kültür Park’ı ziyaret etti.

 

Esnaf ciddi bir değişim ve dönüşümden yana

İYİ Parti Aksaray 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, sanayi esnafının ‘’değişim şart’’ dediğini ifade ederek sorunların çözümü için iktidara geldiklerinde yoğun çaba sergileyeceklerini söyledi. Ertürk; “Senelerdir sanayi esnafını ziyaret ediyorum her geçen gün sorunları ağırlaşıyor. TOKİ taksitleri ve kiraların yüksekliğinden şikâyetçiler, birçok kere yetkililere sorunlarını ilettiklerini fakat hiçbir ilerleme sağlanmadığını belirttiler. Dolayısıyla esnaf ciddi bir değişimden ve dönüşümden yana bunu net olarak sahada görebiliyoruz’’ dedi.

14 Mayıs’ta Seçimi Kaybedenler bir sene sonra kaybettiklerine memnun olacak

Ertürk; Aksaray sanayi sitesi esnaflarını sıkıntılarından kurtarmak bizim iktidarımıza nasip olacak. Bizler meclisin değil Aksaraylının vekili olacağız. Milletvekili adayı olmadan öncede defalarca sanayi esnafının problemlerine yüksek sesle çözüm aramıştık. Yetkiyi bize verdikleri taktirde daha gür sesle toplumun her kesiminin beklentilerinin sözcüsü ve çözüm üreticisi olacağız. Bizlere oy veren kimseyi pişman etmeyeceğiz. Hatta 14 Mayıs günü seçimi kaybedecek olan iktidar partisi milletvekili adayları bile bir sene sonra iyi ki seçimi kaybetmişiz diyecekler. Biz Aksara’ın, Aksaraylıların, hak arayanların, mağdur olanların milletvekili olacağız. Aksaraylının hakkını yiyen üç beş kişinin karşısında önceden de olduğu gibi dimdik duracağız’’ dedi.

 

Aksaraylılar bu muameleyi haketmiyor

Akşam saatlerinde Kültür Park esnafını ziyaret eden Milletvekili adayı Ertürk, ziyaretlerine ilişkin değerlendirmesinde ‘’Nereye gitsek insanımız mutsuz. Aksaraylı her yerde sorunları ile başbaşa kalmış durumda.Ağır ekonomik koşullar altında her geçen gün daha fazla eziliyor. Vatandaş fakirleşirken birileri zenginleşiyor. Tamam oyu istiyorsunuz, alıyorsunuz da fakat azıcık vefa gösterin ve vatandaşın sorunlarını da görmezden gelmeyin. 20 senedir AK Parti iktidarına oy veren Aksaraylılar bunu haketmiyor. Sizin Aksaraylıları problemlere boğmak yerine bize her daim oy verdiniz destek oldunuz deyip dünyayı ayaklarına sermeniz gerek. Aksaraylılar bu muameleyi hak etmiyor. ’’ diyerek mevcut iktidarın kendilerine oy veren esnafı nasıl görmezden geldiğine de değindi.

Kültür park ziyaretinde mısır tezgahında mısır yaparak satan Milletvekili adayı  Ali Abbas Ertür ve Millet İttifakı İl Başkanlarına vatandaş yoğun ilgi gözsterdi. Ziyaretlerinde Ali Abbas Ertürk’e CHP Yöneticileri, Aksaray DEVA partisi İl Başkanı Şahin Arıbaş, Aksaray Gelecek Partisi İl Başkanı Gafur Yıldız, Aksaray Demokrat Parti yöneticileri eşlik etti.

 

 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri