Eski eşinin boşanma davası Avukatını öldürüp,intihar etti

Eski eşinin boşanma davası Avukatını öldürüp,intihar etti

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray´da eski eşinin boşanma davasına bakan Avukatı öldüren şahıs, silahla intihar etti

 

/resimler/2019-4/29/1420360370539.jpg

 

Aksaray merkez Hamidiye Mahallesi Eski Sanayi Caddesi üzerinde Avukat İbrahim Ergin´e ait Avukatlık bürosunda meydana gelen olayda,iddialara göre Abdurrahman Düzgün isimli şahıs eski eşinin boşanma davasına bakan Avukatı İbrahim Ergin´i üzerinde taşıdığı silahla göğsünden vurdu.Kanlar içinde yere yığılan Avukat İbrahim Ergin olay yerinde yaşamını yitirirken saldırıyı gerçekleştiren Abdurrahman Düzgün silahla kendi kafasına ateş ederek intihar etti.Silah seslerinin duyulması üzerine işhanındaki esnaflar polis ve 112 ekiplerine ihbarda bulundu.Olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekipleri sevk edildi.Olay yerine gelen ekipler Avukat İbrahim Ergin´in öldüğünü belirlerken,intihar ederek ağır yaralanan Abdurrahman Düzgün´ü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.Ağır yaralı Abdurrahman Düzgün yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Avukat İbrahim Ergin tüm Aksaray halkının yakından tanıdığı bir isim ve siyasetçiydi.Sultanhanı ilçesi yeşiltömek köyü nüfusuna kayıtlı İbrahim Ergin 2011 yılında AK Partiden Milletvekilliği için Aksaray´da aday adayı olmuştu.Avukat İbrahim Ergin´in ölüm haberi Aksaray Barosu ve şehirde üzüntüyle karşılandı.

 

AVUKAT İBRAHİM ERGİN KİMDİR

Ağustos 1971 yılında Aksaray´da doğumlu. Baba adı Mehmet, Anne adı Raziye´dir. İlköğretimini Zafer ve Selçuk İlkokulu´nda tamamladı.Orta okulu ve liseyi Aksaray İmam Hatip Lise´sinde tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak, 1994 yılında hukuk fakültesini başarıyla bitirdikten sonra Aksaray´da serbest avukatlık yapmaya başladı.Evli ve üç çoçuk babasıdır.

Avukat İbrahim Ergin  Refah Partisi´nde il yönetiminde teşkilat başkan yardımcılığı ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Saadet Partisi´nde merkez ilçe başkanlığı ve Milli Gençlik Vakfı Aksaray Şubesi´nde yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.


3 dönem Aksaray Barosu´nda yönetim kurulu üyeliği yaptı



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri