Eskil-Aksaray Arası 5 Saat Pedal Çevirdiler

Eskil-Aksaray Arası 5 Saat Pedal Çevirdiler

Teşekkür ziyareti için 5 saat pedal çevirdiler

Teşekkür Ziyareti İçin 5 Saat Pedal Çevirdiler
 
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eskil Meslek Yüksekokulu Bisiklet Takımı, okullarındaki sportif faaliyetlere destek sunan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Ün´e teşekkür etmek için Eskil-Aksaray arasını bisikletle geçti.
 
70 kilometrelik mesafeyi bisikletlerle yaklaşık 5 saatte kat eden Bisiklet Takımı mensupları, kendilerine sunulan her imkânın son derece kıymetli olduğunu belirttiler. Okul Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Meriç Lütfi Avsever, İlçede gerek kültürel ve sanatsal, gerekse sportif etkinlik çeşitliliğinin arttığını ifade ederek, ?Okulumuzun gelişimi için elimizden geldiğince çalışıyoruz. İlçemizde farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Özellikle sportif etkinliklerin çeşitlenmesi hem sağlıklı yaşam, hem de farklı branşlara dikkat çekmek açısından son derece önemli. Değerli Dekanımız da bizlere her ihtiyaç duyduğumuzda destek veriyor. Kendisine, farklı ve anlamlı bir teşekkür etmek maksadıyla İlçeden kampüse bisikletlerimizle geldik? dedi. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Ün ise ziyaretin ve teşekkürün kendisini memnun ettiğini belirterek, kampüste yapımı tamamlanan bisiklet sahasına (Velodrom) dikkat çekti. 500 metre uzunluğundaki bisiklet sahasının şehir için de önemli bir yenilik olduğunu kaydeden Ün, ?Eskil´deki öğrencilerimiz de diledikleri zaman burayı kullanabilirler? dedi.
 
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin de duyarlılıkları münasebetiyle Okul Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Meriç Lütfi Avsever ve öğrencilerine teşekkür etti.

 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri