Eskil´de genç ölümler -aksaray haberleri

Eskil´de genç ölümler -aksaray haberleri

Mustafa Bozdağ kaleminden...

Son 10 gün içerisinde Eskil 4 genç ve çocuk yaşamını yitirdi. Bunlar kimisi kaza kimi ani gerçekleşen ölümleri ailelerini, yakınlarını ve sevenlerini üzdü.  Allah CC. mekanlarını cennet eylesin. 
Bunlardan 2 tanesi benim akrabam bir beyin felci, diğeri beyin kanamasından bizleri üzüntü içerisinde bırakarak ebediyete intikal etti.  Hacı Veli abimin kızı Fahriye Nur sürekli tedavi görüyordu. Fakat ölümü rahatsızlığından kaynaklanan bir durum değil, ani bir aramızdan beyin felci ile ayrıldı.
Sude Naz ise bir gece Anne başım çok fena  ağrıyor diyerek annesini kaldırıyor.  Hemen eskil devlet hastanesine götürülüyor.  Burada bir serum yapılıyor. Rahatlıyor fakat  biraz sonra içerisi bulanıyor, kusuyor bir morarma oluyor. Doğrudan Aksaray´a sevk ediliyor. Burada sabah 06:00 gibi rahmetli oluyor.  Hem halamın oğlunun, hem de emmi kızımın çocuğu olan bizi çok üzdü. Allah´ım ailesine sabır versin.  
Tabi bu genç ölümlerin bana göre çocuk yaşlardan itibaren yedirdiğimiz sağlıksız ve hormonlu  yiyecekler bana göre ölümlerin ilk nedeni?
Gelelim asıl meselemize?
Hastanemiz C kategorisine yükseltildi. Öncelikle Emeği geçenlerden Allah razı olsun.  Ama kategoriden ziyade 2017 yılında 90000´in üzerinde hasta hastaneye müracaat etmiş,  Hastanemizin uzman doktor sıkıntısı bir an önce giderilmesi ihtiyacını ortaya koymuştur.  Hastanemizde bir beyin cerrahi uzmanı olsa acaba erken teşhis ile Sude bugün aramızda olabilir miydi?  Hastanedeki arkadaşlar ellerindeki imkanlar ile en iyisini yapmaya çalışıyorlar.  Ondan hiç şüphemiz yok!  Buradan da görevini laikiyle yapmaya çalışan hastane personelini kutluyorum. 
Sayın valimizden, Kaymakamımızdan, Yetkililerden ve siyasilerden Eskil Devlet Hastanesindeki Uzman doktor sıkıntısını bir an önce giderilmesini talep ediyoruz.     
Bir diğer önemli gelişme Bozcamahmut´ta trafik lambası takılıyormuş basına yansıdı bölge için sevindirici bir gelişme bu çok önemli hizmetin gelmesine vesile olanlara da ayrıca teşekkür ediyorum. 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri