ESKİLDER Derneği´nin Burs Başvurusuna Eskilli vatandaşlardan büyük destek!

ESKİLDER  Derneği´nin Burs Başvurusuna Eskilli vatandaşlardan büyük destek!

ESKİLDER Derneği´nin Burs Başvurusuna Eskilli vatandaşlardan büyük destek!

Kısa adı ESKİLDER olan Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Her Ayın 15´inde düzenli olarak gerçekleştirdiği, ?Eskilliler Buluşuyor? Kaynaşma toplantılarının ikincisi dernek binasında gerçekleşti.

 

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Her Ayın 15´inde düzenli olarak tertip ettiği Eskilliler Buluşuyor toplantılarının ikincisine yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Toplantıda bir konuşma yapan Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Altan, ?Öncelikle programımıza katılan ve katılamayan tüm hemşerilerimize  şükranlarımızı sunuyorum.  Derneğimiz 12 Nisan 2017 tarihinde Konya Valiliği Dernekler İl Müdürlüğü´nün ´Olur´unu alarak kuruldu. Şuan derneğimiz 7. Ayını doldurdu. Geçen bu kısa süre içerisinde derneğimiz birçok faaliyete imza attı. Bu faaliyetlerimizi kısaca özetleyecek olursak; sosyal faaliyetlerin yanında Eskilli Engelli ve Genç kardeşlerimiz için eğitim projesi hazırladık. Bu projeyi İçişleri Bakanlığı´na sunduk,  6-30 Kasım tarihleri arasında Eskilli öğrencilerimize yönelik burs başvurusu başlattık ve müracaatlar şu anda devam ediyor. Öğrenciler, derneğimizin internet sitelerinden müracaatta bulunabilecekler. Burs verme işi, bizim için çok önemli bir görevdir ve Eskilli ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi burs başvurusu yapmaya davet ediyorum.? Diye konuştu.

Toplantıya Katılan Eskilli Vatandaşlar ise; ?Derneğimizin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Derneğimiz kısa bir sürede güzel çalışmalara imza attı, Bizler bir Eskilli olarak Derneğimizin kurulması için uzun süre hasret çektik. Özellikle Derneğimizin Eskilli öğrencilerimize burs başvurusunu almaya başlaması Eskilin Milli bir görevdir ve bu önemli projenin sonuna kadar arkasında olacağız.? Dediler.





Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri