Esnaf ziyareti yapan CHP'lilere saldırı

Esnaf ziyareti yapan CHP

Esnaf ziyareti yapan CHP'lilere saldırı

Aksaray'da dün akşam saatlerinde Kafeler caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP Gençlik kolları üyelerine muştalı,bijon anahtarlı saldırı gerçekleşti.

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde saldırıda yaralanan parti üyelerini ziyaret ederek açıklama yapan  CHP Aksaray Milletvekili Aday Adayı Ali Abbas Ertürk ,"CHP Gençlik Kollarına AKP gençlik kolları tarafından organize bir saldırı düzenlenmiştir. Akıllarından ne geçerse geçsin CHP'nin hiçbir ferdini bir milim geri adım attıramazlar. 
Buradan AKP İl Başkanına sesleniyorum çakallarını çek!" dedi.


Saldırının  AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edildiği iddiasında bulunan  Ali Abbas Ertürk Ak Parti İl başkanına seslenerek; Çakallarını geri çek! Eğer bu konuda bu yolları deneyecekseniz Ali Abbas Ertürk’ü en iyi siz tanırsınız çetenizide, hapçınızıda,ottucunuzuda bu şehirden kovarız."dedi

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk,"Saldırının Gençlik kolları teşkilatımızla herhangi bir alakası yoktur,ayrıca kişilerin partimize üyeliğide yoktur"

 

Saldırı ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk yaptığı açıklamada,"
Bugün Akşam saatlerinde  CHP gençlik kollarına yapılan saldırının,AK parti gençlik kolları teşkilatı tarafından yapıldığı iddiasıyla Ali Abbas Ertürk’ün yaptığı açıklamada belirtilen kişilerin Gençlik kolları teşkilatımızla herhangi bir alakası yoktur,ayrıca kişilerin partimize üyeliği de yoktur.
Siyasi rant amacıyla aslını araştırmadan meclis kürsüsünde boş kovan fırlatan ittifak ortaklarından aldığı taktik ile Ak parti gençliğine Çakal-hapçı vs benzetmelerinde bulunmak da ayrıca izansızlıktır.

Devletimiz Polisiyle,Adli yargı mensuplarıyla olayı ortaya çıkaracaktır.Saldırı yaptığı iddia edilen kişiler ise Emniyet birimlerimiz tarafından Gözaltına alınmış ve  gerekli işlemler yapılmak üzere emniyet amirliğine gönderilmiştir.
Bu tarz hareketleri de Hiçbir zaman tasvip etmediğimiz ve tenezzül etmeyeceğimizi de halkımızın bildiği kadar enaz Ali Abbas Ertürk ve CHP teşkilatıda bilir.
Ayrıca yaşanan bu hadisede darp edilen CHP gençlik kollarına da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve bu olayı gerçekleştirenleri de kınıyoruz. Olayın takipçisi olarak hakkın ve adaletin yerine gelmesi konusunda da üzerimize düşeni yapacağız."dedi

 

 



Anahtar Kelimeler: Esnaf ziyareti yapan 'lilere saldırı
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri