Esnaftan 68 Aksaray Belediyespor´a tatlı destek

Esnaftan 68  Aksaray Belediyespor´a tatlı destek

aksaray haberleri - aksarayhaber68

ADANALI ESNAF MURAT YARİZ VE OĞLU EFE´DEN 68 AKSARAY BELEDİYE SPOR´A TATLI ZİYARET
 
TÜRKİYE KUPASI MAÇI ÖNCESİ FUTBOLCULARA TATLI İKRAM EDİP BAŞARI DİLEDİLER 
 
Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta Şampiyonluk Mücadelesi verecek olan 68 Aksaray Belediye Spor,   Çarşamba günü Saat 16.00 da Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacağı Mersin Temsilcisi Mut İdman Yurdu maçının hazırlıklarına Dağılgan Tesislerinde devam ederken, Kupa maçı öncesi taraftarlar takıma tatlı bir moral verdi. 
 
Aksaray´ın en tanınmış esnaflarından biri olan Meşhur Adanalı Nuri Usta adlı işletmenin sahibi Murat Yariz, oğlu Efe Yariz ile birlikte 68 Aksaray Belediye Spora sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
 
İki tepsi baklava ile Aksaray Belediye Sporun antrenmanına gelen Murat Yariz ve oğlu Efe, Çarşamba günü oynanacak olan Mersin Mut İdman Yurdu maçı öncesi Teknik heyete ve futbolculara tatlı ikram ederek Türkiye Kupası maçında başarılar diledi. 
 
Siyah Beyazlı takıma gönül veren Murat Yariz yaptığı açıklamada ? Biz aslen Adanalıyız. Yıllardır Aksaray´da yaşıyoruz ve Aksaray´ın ekmeğini yiyiyoruz. Aksaray Belediye Sporumuzu çok seviyoruz. Son iki sezonda kaçırdığımız şampiyonluğa inşallah bu sene kavuşacağız. Ufuk hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize bu konuda güveniyoruz. Moral vermek amacıyla takımımızın idmanına böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Futbolcularımız tatlı ikram edip başarılar dilemek istedik. Mersin Mut İdman Yurdu maşında ve sezon boyu oynayacağı tüm karşılaşmalarda 68 Aksaray Belediye Sporumuza başarılar diliyoruz? dedi. 
 
Aksaray Belediye Spor Teknik Direktörü Ufuk Uysal ise takımı ziyaret ederek tatlı ikram edip moral veren Murat Yariz ve oğlu Efe´ye bu nazik davranışlarından dolayı Teşekkür etti.

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri