Evi yanan Eskilli aileye destek çağrısı

Evi yanan Eskilli aileye destek çağrısı

Eskil´in Güneşli Köyü´nden Ahmet Koyuncu´ya ait ev önceki akşam sobadan sıçrayan kıvılcım neticesinde tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

4 kuşaktan 7 kişinin yaşadığı ailede; Ahmet Koyuncu ve eşiyle birlikte; Ahmet Koyuncu´nun annesi Keziban Koyuncu (85), çobanlık yaparak ailenin geçimini sağlayan Koyuncu´nun oğlu Hasan Koyuncu ve eşi ile birlikte onların iki çocuğunun yaşadığı ev dün akşam tamamen yandı.

Köylülelerden Mehmet Ak, "Koyuncu ailesi köyümüzün sevilen sayılan ailelerinden birisi. Emeğiyle yaşamını kazanan ve 4 kuşağın birlikte, mutlu bir şekilde yaşadığı saygın bir aile. Allah kimsenin başına vermesin bu ailemiz önceki akşam bir musibet yaşadı ve evleri kullanılamaz hale gelirken, bütün eşyaları da yandı. Burada hiç şüphesiz sevindirici olan can kaybının olmaması. Şimdi de köylüleri, komşuları olarak köyümüzde boş bir ev ayarlayıp bu ailemize destek olmak adına adım atıyoruz. Buradan yardımsever vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum lütfen bu ağır kış şartlarında Koyuncu ailemize hep birlikte destek olalım ve hep birlikte eşya başta olmak üzere ihtiyaçlarını giderelim." diye konuştu.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar Koyuncu ailesinin akrabası ve Muhtar Azası için Ramazan Bozgöz: 0532 233 9274



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri