Evi yanan aileye kaymakamlık ve belediye sahip çıktı

Evi yanan aileye kaymakamlık ve belediye sahip çıktı

Evi yanan aileye kaymakamlık ve belediye sahip çıktı

 

Sultanhanı ilçesinde Evi yanan aile ile ilgili haberimiz sonrası Sultanhanı kaymakamlığı ve Belediyesi hemen harekete geçerek ailenin ihtiyaçları için aileyi ziyaret ederek ihtiyaç listesi hazırladı ve ilk etap da gıda malzemesi ve acil ihtiyaçları giderdi

Sultanhanı ilçesinde Geçtiğimiz Cumartesi günü Tepeköy mevkisinde Hacı Düzgüne ait evde elektrik kontağı kaynaklı yangın çıkmış yangında ailenin bütün eşyaları yanarak ev kullanılamaz hale gelmişti. Bugün Haberimiz sonrası Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğüne gerekli talimatı vererek Hemen aile ile iletişime geçildi ve gerekli yardımların yapılması için Aile ile görüşüldü.

KÜÇÜK ŞİFA VE KARDEŞLERİ ARTIK OKULUNA GİDEBİLECEK

Sultanhanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı ekipleri ve Sultanhanı Belediyesi Ekipleri Aile ile görüşerek İhtiyaç listesi hazırladı. Okul Formaları yanan ve Okula gidemediği için Üzülen Şifa ve Kardeşlerinin Formaları hemen alındı. Yarın okula gideceği için çok sevinen Şifa Kaymakam Abi ve Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum Okul ihtiyaçlarımı aldılar yarın okuluma, Öğretmen ve arkadaşlarıma kavuşacağım diyerek sevincini dile getirdi.

BAŞKAN FAHRİ SOLAK "AİLENİN BÜTÜN YARALARI SARILACAK"

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak da verdiği bilgide Belediye olarak Ailemiz ile Hemen iletişime geçtik Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Temeli görevlendirerek ailemizin bütün ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek karşılayacağız, Ev konusunda da Gerekli çalışmaları başlatarak Kış gelmeden barınma sorununu da çözeceğiz, Ailemizin bütün yaralarını saracağız dedi.
     Hüseyin Tosun
Sultanhanı Gazetesi



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri