Federasyon Başkanından Vali Pekmez´e Ziyaret

Federasyon Başkanından Vali Pekmez´e Ziyaret

Hollanda Milli Maçı Öncesi Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez´i Ziyaret Etti

A Milli Erkek Hentbol Takımı´nın 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grup´ta oynayacağı Hollanda maçı öncesi Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bilal EYUBOĞLU, beraberinde Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Erkek Takımı´ndan Sorumlu As Başkan Cenker DOĞAN, Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Kadın Takımı´ndan Sorumlu As Başkan Hakan GÜMÜŞSOY ve Yönetim Kurulu Üyesi Haydar ASLAN ile birlikte Vali Aykut PEKMEZ´i makamında ziyaret ettiler.
Yönetim Kurulu Başkanı Eyuboğlu, milli maçın Aksaray´da oynanması konusunda gösterdiği gayret, özellikle spor salonunun ve zeminin maça hazır hale getirilmesindeki katkılarından dolayı Sayın Valimiz Aykut PEKMEZ´e teşekkürlerini iletti.
Vali Pekmez, Yönetim Kurulu Başkanı Bilal EYUBOĞLU ve beraberindeki heyete milli maçın Aksaray´da oynanacak olmasından ötürü mutluluk ve kıvanç duyduklarını ifade ederek tüm Aksaraylılar olarak grupta halen ikinci sırada bulunan milli takımımızın yanında olacağımızı ve millilerimizin Hollanda maçını kazanarak grupta liderliğe çıkacağına inandığını belirtti.
Vali Pekmez, misafirleri ile bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
/resimler/2018-1/3/2016269026450.jpg


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri