Ford Q1 Ödülünü Orsan Aldı

Ford Q1 Ödülünü Orsan Aldı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

 
Ford Q1 ödülünü alan Orsan, Çelik hava tüpü ve fren körüğü üzere vizyonunu çok daha ileriye taşıdı. Orsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman sahibi olduğu ve Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Orsan Araç sistemleri fabrikasındaki ödül törenine Ford Otosan Satın Alma Genel Müdür Yardımcısı Murat Senir ile  Ford yetkilileri de katıldı.
 
/resimler/2019-7/20/1331048585597.jpg
 
Orsan Araç Sistemleri A.Ş, küresel otomotiv sektörünün en prestijli kalite sertifikalarından olan Ford Q1 ödülünü almaya hak kazanarak dünya pazarına sektöründe liderlik adına en büyük adımı attı. 
 
Orsan Aksaray Fabrikası Ford Otosan´ın Q1 kalite plaketini, bayrağını almaya hak kazandı. Ödül töreninin pastasını Orsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman kesti.
 
/resimler/2019-7/20/1335042412136.jpg
 
Üretim süreçlerinde yüksek kaliteli üretimin yanı sıra müşteri memnuniyetinde mükemmelliği yakalayan tedarikçilere Ford tarafından verilen Ford Q1 Sertifikası için Orsan Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikasındaki Ödül Törenine Orsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nasıroğlu, Ford Otosan Satınalma Genel Müdür Yardımcısı Murat Senir ve Ford Yöneticileri ve Orsan Çalışanları ile Ford Q1 törenini gerçekleştirdi.
 
19 Temmuz 2019 Cuma günü öğle saatlerinde yapılan ödül töreninden önce Ford Otosan yetkilileri ve Orsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman birlikte fabrikayı gezdiler. Fabrikanın çalışmasını yerinde gördüler. İş disiplini ve kurumsallaşma ile çalışanlarının kendilerini işlerine nasıl adapte ettiklerini gördüler. Ürünlerin yapılış aşamasından satış ve pazarla aşamasına kadar tüm birimleri dikkatlice takip ettiler.
 
/resimler/2019-7/20/1335494508029.jpg
 
Ödül töreninde konuşan Orsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ?Çok değerli Ford Otosan yetkilileri ve mesai arkadaşlarım, Öncelikle Q1 ödülü fabrikamıza hayırlı olsun. Güzel bir gün yaşıyoruz. Q1 sertifikasının öneminin ne olduğunu ben biliyorum. Q1belgesini alması daha zordur. Q1 belgesini almak demek, Dünya literatüründe çok önemli bir imalatçı olduğumuzu göstermektedir. Ben mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu desteği veren Ford Otosan yöneticisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Q1 belgisini alması çok zordur. Kaybetmesini çok kolaydır. Orsan çalışanlarına özellikle söylüyorum. Q1belgesini tutmaya gayret edin ve buradaki özelliklere kurallara uymaya çalışın. Allah hayırlara vesile eylesin inşallah. Ford Otosanla yapacağımız iş birliğimizi ve çalışmalarımızı ticaretin daha büyük seviyelere getireceğiz. Ford Otsan yetkililerine de  çok teşekkür ediyorum? dedi.
 
/resimler/2019-7/20/1337306445995.jpg
 
Ödül töreninde konuşan Ford Otosan Genel satınalma Genel Müdür Yardımcısı Murat Senir ise konuşmasında ?Orsan ailesi ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Q1 törenlerinden önce Fabrikalar geziyorum. Orsan fabrikasında gezdim.  Ne kadar yalın ve verimli bir çalışma yapan fabrika olduğunu gördüm. Sizlerin de burada ne kadar güvenle ve özveri ile çalıştığınızı gördüm. Gerçekten bu beni çok mutlu etti. Q1 sertifikası çok önemli bir sertifikadır. Bunu almak da zor, tutmak da zor. Ben sizlerin çalışma düzeninizle, disiplininizle, enerjiniz le bunu elinizde tutacağınız da eminim. Fabrikayı gezdikten sonra buna bir kez daha emin oldum. Sizlere şimdiden çok güvendim ve çok saygı duydum. Bu sertifikayı almaya neden olan tüm arkadaşlara tek tek fabrikam ve şahsım adına da teşekkür ediyorum. Çok önemli bir iş başardınız. Tüm dünyada geçerli olan bir sertifikayı almaya hak kazandınız. Çok değerli bir sertifikadır. Orsan´da asılı olacak Q1 bayrağı sizlerin kaliteli üretim yaptığınızın bayrağıdır.
Bizimde Önem verdiğimiz bir sertifikadır. Bu Sertifikayı alan imalatçılarla bizim de uzun süreli işbirliğimiz devam ediyor. İş ortağı olarak sürekliliğimiz devam eder. Mutlaka kendini bulur yeniden teşekkür ediyorum. Sizleri kutluyorum. Sizler de kendinizi kutlayın? dedi.
Daha sonra Ödül töreni yapıldı. Ford Otosan Q! Plaketi ve bayrağı Orsan yetkililerine teslim edildi. Ford Otosan temsilcileri ile Orsan fabrikası yöneticileri ve çalışanları birlikte fotoğraf çektirdiler.
Orsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman fabrika çalışanları ile günün anısına fotoğraf çektirdi.
Orsan fabrikasının Ford Otosan´dan aldığı Q1 kalite ödül belgesi alma törenini Aksaray´ımızın önemli organizasyon firması yetkilisi  Muammer Kayabaşı ve Murat Can Andıç birlikte başarı ile organize ettiler.
 
Haber: Bilal Bölükbaş
 
/resimler/2019-7/20/1338099678446.jpg


Anahtar Kelimeler: Ford Ödülünü Orsan Aldı
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri