‘Gönlümüz Bir Soframız Bir’ iftar programları devam ediyor

‘Gönlümüz Bir Soframız Bir’ iftar programları devam ediyor

‘Gönlümüz Bir Soframız Bir’ iftar programları devam ediyor

Aksaray Valiliği öncülüğünde Ramazan Ayı dolayısı ile başlatılan ‘Gönlümüz Bir Soframız Bir’ iftar programları devam ediyor. Boyalı Köyü ve Baymış Köylerinde gerçekleştirilen iki ayrı programda şehit yakınları, çevre köy muhtarları ve vatandaşlar Ramazan ayının manevi duygusunu hep birlikte yaşadılar.

Vali Hamza Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, birim amirleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri, köy muhtarları ve vatandaşların katıldığı iftar programları Ramazan ayının birlik ve beraberliği, paylaşma duygularının hep birlikte yaşanmasına vesile oluyor.

Vali Hamza Aydoğdu her iki köyde düzenlenen programlarda yaptığı konuşmasında Aksaray’dan tüm Türkiye’ye iyiliklerin yayıldığını söyledi. Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşadıklarını kaydeden Vali Aydoğdu; ‘İlçelerde düzenlediğimiz ‘Gönlümüz Bir Soframız Bir’ iftar programlarını köylerimizde de düzenleyerek aynı sofrada birlikte iftar yapıyoruz. Merkez olarak belirlenen köylerimizin komşu köy muhtarları, şehit yakınları ve gazilerimiz, üniversite öğrencilerimiz, sevgi evlerinde kalan çocuklarımız ve vatandaşlarımızla hep beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aksaray her yönüyle model olamaya iyilikleri çoğaltarak yaymaya devam ediyor.’dedi.



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri