Hamidiye Alacalı vatandaşlar tapularına kavuştu

Hamidiye Alacalı vatandaşlar tapularına kavuştu

Hamidiye Alacalı vatandaşlar tapularına kavuştu

BAŞKAN DİNÇER SÖZÜNÜ TUTTU  

HAMİDİYE ALACALI VATANDAŞLAR TAPULARINA KAVUŞTU

 

BAŞKAN DİNÇER; “VATANDAŞLARIMIZIN YILLARDIR YUVA YAPTIKLARI YERLERİN TAPULARINI VERMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
 



 

Aksaray’da yapılamaz denen birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hamidiye Alaca Mahallesi’nde bir asırdır süren tapu sorununu çözüme kavuşturması mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.
 


 

Belediyeye ait Hamidiye Alacada bulunan sosyal tesislerde düzenlenen tapu teslim törenine Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, teşkilat mensupları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
 


 

Tapu teslim töreninde konuşan Başkan Dinçer, uzun yıllar süren tapu mağduriyetini giderdikleri için mutlu olduğunu ifade ederek şu görüşlere yer verdi.
 

“Hamidiye Alaca Mahallemizde kuşaktan kuşağa tapu sorunlarının çözülmesini bekleyen  birçok mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız vardı.
 

Yaklaşık bir asırdır kangren haline gelmiş çözüme kavuşturulamamış bir haldeydi. Konu bize geldikten sonra ekibimizle birlikte özel bir çalışma yaptık. Hamdolsun sorunu çözdük. Uzun süren çalışmalarımızdan sonra mahalle sakinlerimize yıllardır yuva yaptıkları yerlerin tapularını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.
 


 

Gelişime açık şehrimizin uç noktasında bulunan ve ağırlıklı olarak yıllar önce göç eden Kırım Türkü vatandaşlarımızın ikamet ettiği bu mahallemizde tapu sorununun çözülmesiyle beraber inşallah hem mahallemizin hem de planlı büyüme noktasında şehrimizin önünü açacak.
 


 

Buradan bir müjdeyi de hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum Allah nasip ederse ikinci dönemimizde Somuncubaba, Yeni sanayi, Yeni mahalle, Kurtuluş, Bahçeli, Laleli ve Zafer mahallelerindeki tapu sorunları içinde arkadaşlarımız çalışma başlattı. İnşallah önümüzdeki dönemde bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da tapu sorunu çözeceğiz” dedi.
 

 

Tapu tahsis sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından vatandaşlar evlerinin abonelik işlemleri ile taşınmazlarının alım-satımını yapabilecekler.
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri