Hamidiye Alacalılar 120 yıldır bekledikleri tapularına kavuşuyor

Hamidiye Alacalılar 120 yıldır bekledikleri tapularına kavuşuyor

Hamidiye Alacalılar 120 yıldır bekledikleri tapularına kavuşuyor

BAŞKAN DİNÇER’İN MÜJDESİ HAMİDİYE ALACA’DA BAYRAM HAVASI YAŞATTI
 

HAMİDİYE ALACALILAR 120 YILDIR BEKLEDİKLERİ TAPULARINA KAVUŞUYOR
 

BAŞKAN DİNÇER; “AKSARAY İÇİN YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR”
 


 

Aksaray’da yapılamaz denen birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer bu kez 120 yıldır tapu sorunu çözülemeyen Hamidiye Alaca mahallesindeki tapu sorunu için kolları sıvadı. Kurmaylarıyla beraber Hamidiye alacada ki sosyal tesiste mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Dinçer’in verdiği tapu sözü mahalle sakinlerine büyük sevinç yaşattı.
 

Başkan Dinçer’in daha önce mahalleye kazandırdığı sosyal tesislerde gerçekleşen toplantıya belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Hamidiye Alaca Sosyal Tesislerinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. “Hamidiye Alaca mahallemizde Kuşaktan kuşağa tapu sorunlarının çözülmesini bekleyen, yıllarca çözüm bulunamayan ve birçok mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız vardı.
 

Bu sorun 120 yıldır kangren haline gelmiş çözüme kavuşturulamamış bir haldeydi. Uzun süren çalışmalarımızdan sonra mahalle sakinlerimize yıllardır yuva yaptıkları yerlerin tapularını verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah hak sahiplerine tapuları kısa sürede teslim etmeyi planlanıyoruz.
 


 

Gelişime açık şehrimizin uç noktasında bulunan ve ağırlıklı olarak yıllar önce göç eden Kırım Türkü vatandaşlarımızın ikamet ettiği bu mahallemizde tapu sorununun çözülmesiyle beraber inşallah hem mahallemizin hem de planlı büyüme noktasında şehrimizin önünü açacak. Aksaray için yapacak daha çok işimiz var” dedi.
 


 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in mahalle sakinlerine verdiği tapu sözü mahallede adeta bayram havası yaşattı. Tapu tahsis sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından vatandaşlar evlerinin abonelik işlemleri ile taşınmazlarının alım-satımını yapabilecekler.
 



 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri