Hamza Aktürk: AK Parti her alanda üreticinin yanında

Hamza Aktürk: AK Parti her alanda üreticinin yanında

Hamza Aktürk: AK Parti her alanda üreticinin yanında

AK PARTİ HER ALANDA ÜRETİCİNİN YANINDA
 

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek amacıyla hesaplarına yatırılan 2 milyon 633 bin 715 TL’lik ödemenin AK Parti Hükümeti’nin tarıma ve çiftçiye verdiği önem ve tarımsal kalkınma adına yapılan desteklerin güzel bir örneğini teşkil ettiğini belirtti.
 

AK Parti hükümetlerinin, Türkiye’de tarımsal üretimin gelişmesi için 2002’den bugüne çiftçilere ve üreticilere milyarlarca liralık desteklerde bulunduğunun altını çizen Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, son olarak Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek amacıyla hayvan hastalıkları tazminatı desteğinden faydalanan 19 üreticiye 2 milyon 226 bin TL, kırsal kalkınma desteği kapsamına 3 üreticiye 157 bin 715 TL, uzman eller projesi desteği alan 1 üreticiye ise 250 bin TL olmak üzere toplamda 2 milyon 633 bin 715 TL Aksaraylı çiftçilere tarımsal destek sağlandığını aktardı.
 

Birçok farklı sektörde bünyesinde potansiyeller barındıran Aksaray’da tarım ve hayvancılık alanındaki zenginliklerine de değinen Başkan Aktürk, “Ülkemiz genelinde olduğu gibi verimli toprakları ve ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin sayılı zenginliklerinden olan Aksaray’da tarım ve hayvancılık ile geçimini sağlayan hemşehrilerimiz için merkezi hükümetimiz, ilgili kurumlarımızın yoluyla destek amacıyla yapılan çalışmaların takipçisiyiz. Tüm potansiyelleriyle Aksaray’ımızı geçmişinden bu yana önemli değerlerinden olan tarım ve hayvancılık alanıyla da güçlü geleceğine hazırlamak için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada hükümetimiz tarım ve hayvancılık alanında ülkemizin değerine değer katan çiftçimize desteğini artırarak sürdürecektir. Tarımsal desteklerin sağlanmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çiftçimize verilen desteğin hayırlı olmasını temenni ediyor, bolluk ve bereket dolu nice hasat ve üretimler diliyorum” dedi.
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri