Hasan Dağı piknik ve mesire alanı yılın her mevsimi hizmet veriyor

Hasan Dağı piknik ve mesire alanı yılın her mevsimi hizmet veriyor

Hasan Dağı piknik ve mesire alanı yılın her mevsimi hizmet veriyor

HASAN DAĞI PİKNİK VE MESİRE ALANI YILIN HER MEVSİMİ HİZMET VERİYOR  
 


 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZE MODERN, TEMİZ VE DOĞAL BİR MESİRE ALANI KAZANDIRDIK’’
 



 

Aksaray Belediyesi’nin vatandaşlara aileleri ile birlikte piknik yapabilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri yeni bir sosyal donatı alanı oluşturmak için hayata geçirdiği Hasan Dağı Piknik ve Mesire alanı sonbaharda da yoğun olarak kullanılıyor.  
 

 
 

Hasan Dağı piknik ve mesire alanı, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in girişimleri ile projelendirilerek alanda bulunan kafeterya, halı saha, karavan park ve çocuk oyun grupları yenilenerek daha kullanışlı hale getirilmiş ve vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Piknikçilerin gözde adreslerinden yer alan Hasan Dağı piknik ve mesire alanı ilkbahar ve yaz dönemlerinde vatandaşlar tarafından sevilerek kullanıldı. Yenilenen yüzü ile vatandaşların severek kullandığı Hasan Dağı Piknik ve Mesire alanı sonbaharda da vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.  
 


 

Şehrin yoğun temposundan uzaklaşarak dinlenmek isteyen vatandaşların aileleriyle birlikte Hasan Dağı piknik ve mesire alanında keyifli vakit geçirebildiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Hasan Dağı piknik ve mesire alanında doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız için ideal bir doğal alan oluşturmuştuk. Bu yeni sosyal donatı alanımız yaz boyunca sevilerek kullanıldı. Vatandaşlarımızdan olumlu dönüşler aldığımız mesire alanımız sonbaharda da kullanılmaya devam ediliyor. Yazdan kalma günleri yaşadığımız bugünlerde de piknik yapmak isteyen vatandaşlarımızı Hasan Dağı Mesire alanımıza bekliyoruz.’’ Dedi.  
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri