´´Hasandağ Teleferik ve Bungalov Evleri´´Projesi Tozlu Raflarda

´´Hasandağ Teleferik ve Bungalov Evleri´´Projesi Tozlu Raflarda

´´Hasandağ Teleferik ve Bungalov Evleri´´Projesi Tozlu Raflarda

Şimdi bu haber de nereden çıktı demeyin.Aksaray sevdalısı bir birey olarak, söz verilen seçim vaatlerini takip etmek boynumuzun borcu.

Belediye başkanımız,söz verdiği seçim vaatlerinin neredeyse %80 lik kısmını gerçekleştirdi,seçim vaatlerinin en ilgi çeken içme suyu proje çalışmaları aralıksız devam ediyor.

2014 yılında memurlar_net ekibi seçim röportajı için başkanımızla bir röportaj gerçekleştirmiş,başkanım vaatlerinizi kaydediyoruz dediği o röportajda(haberi kontrol edebilirsiniz)hasandağ teleferik ve bungalov evleri(Tek katlı ahşap ev)projesi açıklanıyor.

2015 yılında o zamanın valisi sn.Şeref Ataklı zamanında bir toplantı tertip edilip,belediye başkanı ve tüm kamu müdürlerinin katılımıyla bu proje detaylı olarak masaya yatırılmış, Serse Teleferik Sorumlusu Selçuk Esiner tarafından Hasan Dağı Kayak Merkezi Projesi ile ilgili bir sunum da yapılmıştı. Aradan iki yıl geçmesine rağmen hiç bir gelişme sağlanmadı.

Şimdi sizlerle beraber bir hesap yapalım.Önümüzdeki yerel seçimler 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak.Yani seçimlere ortalama birbuçuk yıl var.Bu projenin başladığını varsayarsak(önümüz kış,kış şartlarında çalışma yapılamayacağından)bir yılda bu proje bitermi orasını başkan bilir.Efor altgeçitinin aylarca süreceğini varsayarsak,bu büyük ve maliyetli projenin süresini siz düşünün.Bu haberdeki amacımız başkanı çamurlamak değil,aksine verilen sözü hatırlatmak.

Şimdi sene 2014 e gidelim ve bu projenin "proje demo"çalışmasını izleyelim.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri