Hayatını Sokak Hayvanlarının Bakımına Adamış Güzel Kalpli Hayvansever: Metin Başpınar

Hayatını Sokak Hayvanlarının Bakımına Adamış Güzel Kalpli Hayvansever: Metin Başpınar

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Güzel şeyler görmeye,iyi haberler almaya ihtiyaç duyduğumuz zamanlardan geçiyoruz.Aksaraylı Metin Başpınar´ında insanın ruhunu okşayan bir yardım hikayesi var.

İnşaat Proje işi yapan  Metin Başpınar,işinin yanı sıra zamanının büyük kısmını sokak hayvanlarına ayırıyor.İşyerinin terasında yaban güvercinleri için besleme alanı oluşturan Başpınar,ilimizdeki çöplük,dağlık ve kasaba yollarına giderek hayvanları besliyor.

Başpınar yemek fabrikaları ve lokantalarla bağlantıya geçerek,her gün artan yemekleri alarak oluşturduğu besleme alanlarında hayvanları besliyor

Aktif sosyal medya kullanan Başpınar,yaşadığı mutluluğu insanlarla paylaşıyor.İyi kalpli insan Başpınar´ın bazı paylaşımlarını sizler için yayınlıyoruz.

"Balkonumda kurutup,kilerde depoladığım yumurtalı peksimetleri buğday ile harmanlayıp kanatlı dostlar ziyafet çeksin diye işyeri büromun olduğu iş hanı terasında ki sofralarını donattım.Yesinler afiyetle.

"Cami avlusu besleme noktamda Soğuk ve karlı pazar günü unutulurmu sokak dostları.Böyle bir günde de donatıldı sofraları.Yesinler afiyetle,Mutluyum ben de...



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri