Hayırseverden eğitime anlamlı destek

Hayırseverden eğitime anlamlı destek

Hayırseverden eğitime anlamlı destek

Kızılay'ın 81 İl 81 Kızılay Anaokulu Projesi kapsamında hayırsever iş insanı Murat Gülibrahimoğlu tarafından yaptırılan Birce ve Murathan Gülibrahimoğlu Kızılay Anaokulu yeni dönemde yeni öğrencilerini bekliyor.

 

2022 yılı Eylül ayında yapımı tamamlanan Anaokulu özel olarak hazırlanan projesi ile dikkat çekiyor. Kızılay'ın uygulamaya koyduğu proje kapsamında anaokulunun yapımını üstlenen iş insanı Murat Gülibrahimoğlu çocukları Birce ve Murathan'ın adını taşıyan anaokulu 4 derslik, oyuncak kütüphanesi ve diğer donatılarla 2023-2024 eğitim öğretim yılında minik öğrencilerini bekliyor.

 

 

 Yaparak, yaşayarak öğrenmeye dayalı Montessori eğitim modelinin uygulandığı Birce ve Murathan Gülibrahimoğlu Kızılay Anaokulu; Hilal şeklindeki bina tasarımı ile dikkat çekiyor. 15 kişilik sınıflarda eğitim öğretim gören minik öğrencilere milli eğitim müfredatının yanı sıra Aksaray Valiliği tarafından projelendirilen değerler eğitimi projeleri sunuluyor.

 

 

Türkiye'nin yarınlarına yön vermeye devam eden Türk Kızılay'ı, tarafından başlatılan proje kapsamında hayırsever iş insanı Murat Gülibrahimoğlu'nun çocukları adına yaptırtığı Birce ve Murathan Gülibrahimoğlu Kızılay Anaokulu K.Bölcek Mahallesinde bölgenin önemli anaokulu ihtiyacını karşılayacak..



Anahtar Kelimeler: Hayırseverden eğitime anlamlı destek
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri