Hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları

Hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları

Hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları

Kore´de düzenlenen Paralimpik Atıcılık Dünya Şampiyonası´nda 10 metre yatarak tüfek atışlarında dünya üçüncüsü olan milli sporcu Hakan Çevik eşi milli sporcu Suzan Çevik ile Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti.
Milli sporcular ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ve sporcu antrenörlerini kabul eden Vali Pekmez başarılarının devamını beklediklerini belirttiği Çevik´i tebrik etti.
Çalışmaları ve düzenlenecek şampiyonlar hakkında bilgi alan Vali Pekmez; sporculara her zaman yanlarında olduklarını belirterek;  son şampiyonada elde ettiği başarı ile Tokyo´da düzenlenecek olimpiyatlara katılacak ilk sporcu olan Çevik´in kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Aksaray Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü sporcusu olan Hakan ve Suzan Çevik çifti bu yıl Fransa´da World Cup, 2019 yılında Avustralya´da Dünya şampiyonasına katılacaklarını belirterek tek hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu belirttiler.
Kendilerine her zaman destek olan Vali Aykut Pekmez´e teşekkür eden sporcular Aksaray ve Türkiye adına olimpiyatlarda altın madalya kazanmak istediklerini ifade ettiler.


Anahtar Kelimeler: Hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri