Hemşireler kutsal bir mesleği ifa etmektedir

Hemşireler kutsal bir mesleği ifa etmektedir

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Sayın Mustafa Çölkesen, 12 Mayıs Hemşireler Günü ve haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı:
 
"Sağlık hizmetlerinin temel görevlilerinden olan hemşirelik mesleğinin önemini vurgulamak amacıyla 12 Mayıs günü ülkemizde 1964 yılından bu yana Hemşireler Günü ve bu günü takip eden hafta da Hemşireler Haftası olarak kutlanmaktadır. 
 
       Devletimiz sağlıklı toplum yapısı oluşturmak için koruyucu sağlık hizmetlerinin yanı sıra tedavi hizmetlerini de en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisindedir. Sağlık hizmetlerinin sunumunda görev alan hemşirelerimiz üstlendikleri görev ve sorumluluk anlayışlarıyla kutsal bir mesleği ifa etmektedirler. 
 
      Hemşire; bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruyan, geliştiren ve hastalık halinde iyileştirme hizmeti veren sağlık ekibinin en önemli öğelerinden biridir.
 
      Son yıllarda sağlık alanındaki hızlı değişim ve gelişim, insanımızın daha iyi sağlık hizmeti almasını sağlaması yanında, hemşirelerin eğitim seviyesinin yükselmesi, mesleğin profesyonelleşmesini de temin etmiştir. 
 
      İnsan hayatının kutsallığının farkında olarak sabır, üstün gayret ve sevgi ile çalışan tüm hemşirelerimizin ?Hemşireler Günü´nü? kutlarım, sağlık ve esenlikler dilerim.?
 
Av. Mustafa Çölkesen
MHP Aksaray İl Başkanı


Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri