Hırsızlar Jandarma Dedektiflerinden Kaçamadı

Hırsızlar Jandarma Dedektiflerinden Kaçamadı

Hırsızlar Jandarma Dedektiflerinden Kaçamadı


Aksaray İli Merkez ilçesine bağlı Taşpınar, beldesi Gülağaç ilçesi Gülpınar Beldesi ve İl Merkez Emniyet bölgesinde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul “Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, Motosiklet Hırsızlığı,  Evden Hırsızlık, İnşaattan Hırsızlık, olayları ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Dedektifleri (JASAT), tarafından yapılan araştırma ve haber alma çalışmaları neticesinde; olayları gerçekleştiren ve söz konusu çalıntı malzemeleri satın alan/bulunduran şahısların S.T., M.A.Ş., İ.K.  olduğu tespit edildi.
Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilere ait ikamet ve eklentilerde yapılan arama sonucunda muhtelif yerlere gizlenmiş vaziyette  hırsızlık malı olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler mağdurlara teslim edildi.

Operasyon sonucunda; Faili Meçhul kapsamında olan Jandarma Bölgesinde (2) Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, (1) Motosiklet Hırsızlığı,  Emniyet bölgesinde (2) Evden Hırsızlık (1) İnşaattan Hırsızlık, olayı olmak üzere toplam (6) olay aydınlatıldı.

 Yapılan açıklamada,"Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız olarak devam edilecektir."ifadelerine yer verildi.



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri