Hırsızlıktan aranan şüphelinin evinden uyuşturucu çıktı

Hırsızlıktan aranan şüphelinin evinden uyuşturucu çıktı

Hırsızlıktan aranan şüphelinin evinden uyuşturucu çıktı

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

Aksaray İli Ortaköy İlçesi Salarıalaca Köyünden İ.Y. (1965-E) isimli şahıs 112 acil çağrı hattını arayarak evinden (2) adet televizyon, (1) adet motosiklet, (1) adet motor aküsü, (1) adet masa, (1) adet traktör aküsü, (1) adet tüp, (1) adet mikrodalga fırın, (4) adet radyo, (2) adet kahve makinesi ve diğer mutfak eşyalarının çalındığını beyan ederek ihbarda bulundu.

 

İhbarın alınmasına müteakip, Ortaköy Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT),KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişinin Y.Y (1986-E) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

 

Şüpheli şahsın evinde ve aracında yapılan aramada; çalınan malzemeler ve (1) gr. Kubar esrar, (1) gr. Metamfetamin, (4) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ile (26) adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir. Ele geçirilen çalıntı malzemeler tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edildi.

 

Gözaltına alınan Y.Y. isimli şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri