Hoca Ahmed Yesevî Kitap Konağı hizmete açılıyor

Hoca Ahmed Yesevî Kitap Konağı hizmete açılıyor

Hoca Ahmed Yesevî Kitap Konağı hizmete açılıyor

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ’IN KATILIMI İLE HOCA AHMED YESEVÎ KİTAP KONAĞI HİZMETE AÇILIYOR
 


 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, saha incelemeleri ve açılışa katılmak üzere Aksaray’a geliyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Hoca Ahmed Yesevî Kitap Konağı’nın düzenlenen törenle hizmete açılacağını duyurdu.
 


 

Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilen Hoca Ahmed Yesevî Kitap Konağı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın katılımı ile açılıyor. Hoca Ahmed Yesevî Kitap Konağı için 30 Ağustos Çarşamba günü saat 13.30’da açılış töreni düzenleniyor.
 


 

Aksaray Belediyesi daha önce yapımını tamamladığı Paşacık Kitap Konağı ve Tapduk Emre Kitap Konağı’nın açılışını gerçekleştirmiş, TOKİ Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Hoca Ahmed Yesevî Kitap Konağı ise 6 Şubat tarihinde ülkemizde yaşanan depremler nedeniyle açılışı ertelenmişti.
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, öğrencilerin ders çalışırken kaynak bulma ve araştırma yapmalarına olanak sağlayan Kitap Konaklarına ilginin artarak devam ettiği söyledi.  
 


 

Hoca Ahmed Yesevî Kitap Konağı’nın diğer kitap konaklarıyla benzer özelliğe sahip olduğunu sözlerine ekleyen Belediye Başkan Dinçer, açılışı yapılacak kitap konağında grup çalışma odaları, bireysel çalışma odası, araştırma odası, kitap okuma alanları, dinlenme odası ve kafeteryanın yer aldığını bildirdi.  
 


 

Belediye Başkanı Dinçer, Hoca Ahmed Yesevî Kitap Konağı’nın Aksaray’a şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunurken açılış törenine herkesi davet etti.
 


 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri