İHH'dan önce ziyaret,sonra davet

İHH

İHH'dan önce ziyaret,sonra davet

 

Aksaray İHH Kadın Kolları şehrimizde yalnız yaşayan yaşlı ablalarını evlerinde ziyaret edip, sonra da Kılıçaslan Parkında piknikte buluşturdu.

ULU ÇINARLARIN DUASI DA ULU OLUYOR

Ziyaret, davet ve kendilerine gösterilen ilgiden son derece mutlu olduklarını dile getiren yaşlı ablalarımız, etkinliği düzenleyen kendilerini yalnız bırakmayan kardeşlerine, ülkenin, milletin ümmetin selameti için hayır dua ettiler.  

Aksaray İHH Kadın Kolları Başkanı Neslihan Görgülü; "Kurumlarda kalan büyüklerimizi ziyaret ediyor, ilgileniyoruz. Ancak evlerinde yalnız yaşayan büyüklerimiz daha az hatırlanıyor. Bu nedenle onlara dokunmak dualarını almak, farkındalık oluşturmak maksadı ile böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.  

Görgülü; "Büyüklerimizi derneğimizin hizmet aracı ile evlerinden tek tek alıp Kılıçaslan Parkı’na getirdik. Onlar hatırlanmaktan, biz de güzel dualar almaktan mutlu olduk. Ayrılırken kendilerine küçük hediyeler takdim ettik. Yurt içi  - Yurt Dışı insani yardım çalışmalarımız devam ederken Bu tür etkinliklerimiz de devam edecek." Faaliyetlerde gönüllü olarak görev almak isteyen Aksaraylı hanımefendileri gönüllümüz olmaya davet ediyorum. Ayrıntılı bilgi için derneğimizin 0539 572 16 11 numaralı telefonunu arayabilir, www.aksarayihh.org.tr internet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Gönüllülerimize ve görevlilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.



Anahtar Kelimeler: ' ziyaret sonra davet
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri