İl Başkanı Altınsoy´un 10 Kasım Mesajı

İl Başkanı Altınsoy´un 10 Kasım Mesajı

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 79. yıl dönümü Münasebeti ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı.

Başkan Altınsoy, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde rahmetle ve minnetle yâd ettiklerini aktardı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün milli mücadele yolunda destansı zaferlere imza attığını ifade eden Altınsoy, şunları kaydetti: "Milli iradesi günden güne güçlenen Türkiye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün milleti ile birlikte yaktığı Cumhuriyet meşalesi altında, yine milli irade ile birlikte yoluna emin adımlarla devam edecektir. 15 Temmuz´da tarihin tekrar tekerrür etmesi ile birlikte milletimiz, Cumhuriyetine ve demokrasisine nasıl sahip çıktığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiş oldu. Türkiye Cumhuriyeti bütün engellemelere rağmen tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecek ve birlik beraberlik içerisinde büyüyen, gelişen Türkiye yoluna devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte, Cumhuriyet mirasını bizlere bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve ebediyete göçmüş gazilerimizi rahmetle tekrar anıyor, yaşayan kahramanlarımız olan gazilerimizi de muhabbetle selamlıyorum dedi.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri