İş arayanların umudu İŞKUR oldu

İş arayanların umudu İŞKUR oldu

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Toplum yararına çalışma programı kapsamında Aksaray il genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere toplam 450 kişilik  kontenjan için müracaatlar devam ediyor.Hafta sonuna kadar sürecek olan başvurularda,ilk gün 700 kişi başvuru yaptı.

 

Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) Toplum Yararına Çalışma Programları (TYP) kapsamında Aksaray´da 450 kişi kontenjanlı istihdam imkanı için başvurmak isteyenler İŞKUR İl Müdürlüğünde uzun kuyruklar oluşturdu.Aksaray İŞKUR müdürlüğü ve Valilik olası olumsuz manzaraların önüne geçmek ve konforlu bir şekilde müracaatlarını sağlamak amacıyla bir dizi tedbirler aldı.

  İŞKUR´un önünde yoğun birikmenin önüne geçmek için yüzlerce sandalye konularak, yağmur ve güneşten korunmak için büyük çadırlar kuruldu. Ayrıca İŞKUR tarafından vatandaşlara çay kahve ve su ikramı gerçekleşiyor. Vatandaşlar Eskiden bekleyişlerin çileye döndüğü Saatlerce kuyrukta oluşan izdiham görüntülerini artık göremiyoruz işte sosyal devlet böyle olmalı. Yeni Türkiye´nin yönetim anlayışı da böyle olmalıdır. Başta Aksaray Valiliğimize ve İşkur İl müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz dediler .



Anahtar Kelimeler: arayanların umudu İŞKUR oldu
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri