İş Garantili Endüstri Meslek Liseleri Gözde Okul

İş Garantili Endüstri Meslek Liseleri Gözde Okul

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

İŞ GARANTİLİ ENDÜSTRİ MESLEK LİSELERİ GÖZDE OKUL
 
ALTIN FIRSAT KAPISI: MESLEK LİSELERİ - Otomotiv sektörü eleman ihtiyacını bu liseden karşılıyor
Aksaray´da otomotiv sektöründe kalifiye eleman yetiştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında Mercedes Benz Kamyon Fabrikası ile protokol gereği ara elemanı yetiştirme hususunda staj alacak öğrenciler okul bitiminde iş başı yapabilecekler. 
 
Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünde Nöbet değişimi yaşandı   Deniz Han´ın 4 yılı tamamlamasının ardından aynı okul Mobilya bölümünden Raif Yalçın okul Müdürü olarak görevlendirildi
 
Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mercedes-Benz Türk , Brissa , Bayraktarlar, Toyota, Fiat ve Sütaş gibi kuruluşların sektörel iş birlikleri sayesinde öğrencilerin deneyim kazanması "Otomotiv sektörüyle yakın ilişkilerde bulunarak öğrencilere sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek kalitede eğitim sunuyor. Okulun, teknolojik yenilikleri yakından takip eden, öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimini ön planda tutan bir vizyonla öğrencilerine parlak bir gelecek sunma hedefindedir." 
 
Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde   Motorlu Araçlar, Makine teknolojisi, Metal Teknolojisi, Mobilya Teknolojisi, Tesisiat teknolojisi, Bilişim teknolojisi, ve Elektrik Elektronik teknolojisi eğitimleri 14 sınıf ta verilmektedir. Geçen dönem 330 öğrenci kabul eden okul bu yıl 482 yeni kayıt yapacak. 11. Sınıfan sonra Mercedes Benz ile yapılan protokol çerçevesinde eğitimler sınav yapıldıktan sonra  haftada 2 gün 4/1 oranında maaşlı olarak Kamyon Fabrikasında staja başlayacaklar
 
 Aksaray Organize sanayindeki TOBB Mesleki ve teknik okulunda ise sadece 3 sınıfta kimya eğitimi verilmektedir Brissa lastik fabrikasına ara eleman yetiştirilmesi için protokol imzalanmıştır.
Aksaray Polis Okulu arkasında bulunan 75. yıl Teknik ve Anadolu Lisesi ise gıda, elektronik, kimya, inşaat ve bilişim teknolojisi eğitimi vermektedir. 
 
Liseler arasında ilk tercih iş garantili bölümler olurken emsal liselerden daha çok Merkezde yer alan  Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu  lisesinin rağbet görmesi dikkat çekiyor. ALTIN FIRSAT KAPISI: MESLEK LİSELERİ - Otomotiv sektörü eleman ihtiyacını daha çok  bu liseden karşılıyor.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri