İsmail Kav: Bizim tek derdimiz hizmet,Demirci kararını verdi

İsmail Kav: Bizim tek derdimiz hizmet,Demirci kararını verdi

İsmail Kav: Bizim tek derdimiz hizmet,Demirci kararını verdi

AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı İsmail Kav, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde beldede siyasi çalışmalarına hızla devam ediyor.

İsmail Kav, pazar akşamı Demirci Kasabalılar ile AK Parti seçim bürosunda bir araya geldi.

 

Kav, burada yaptığı konuşmada AK Parti Belediyeciliğinden bahsetti.


Kav, Belediye başkanı seçilmesi durumunda Demirci kasabasında yapacağı projeleri Demirciller bir kez daha anlattı.

Çok büyük coşku ve desteğin olduğu programda İsmail Kav, Demircililere vizyon projelerini anlattı. Demirci kasabasının tamamının faydalanacağı ve Demirci’den 7’den 70’e herkesli bedava internet projesi ile Demirci kasabasında 300 kadının istihdam edileceği tekstil fabrikasını anlattı. Demirci kasabasının temel sorunlarını ancak AK Parti belediyeciliği ile çözüleceğini anlatan Kav, AK Parti yönetimi eğer bir dönem başkanlık yapan bir ismi yeniden aday göstermiyorsa onu sebebini bir defa da siz düşünün. Demek ki yolunda gitmeyen hizmetler ve AK Partiye yakışmayan işler var ki adayını değiştiriyor. Bizlerin tek derdi var o da Demirci’ye hizmet etmek. Bizim başka derdimiz sevdamız olamaz’ dedi.

Akşam programına katılan demircilere teşekkür eden AK Parti Demirci belediye başkan adayı İsmail Kav, Bugün burada, soğuk havaya rağmen bizleri yalnız bırakmayarak yoğun bir katılım sağladığınız için size en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizlerin desteği ve ilgisi, benim için sadece bir seçim kampanyası değil, aynı zamanda Demirci’nin birlik ve beraberlik ruhunu göstermenin bir ifadesi oldu.

Sizlerin samimi ilgisi ve destekleri, görevimiz boyunca bize güç katacak ve bizi daha ileriye taşıyacaktır.

Sizlerin desteğiyle, Demirci’yi daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir kasaba haline getirmek için çalışacağımızdan kuşkunuz olmasın. Bu süreçte bize gösterdiğiniz destek için bir kez daha teşekkür ediyor, sizlere minnettarlığımı sunuyorum.

Katılım sağlayan gerçek Demircili hemşerilerim muhteşemdiniz. Başkaları gibi Aksaray’dan gelen 30 araba dolusu adam ile meydan dolduranlara inat; biriz, beraberiz’ dedi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri