İsmail Kav, Demirci’de seçimi bitirdi!

İsmail Kav, Demirci’de seçimi bitirdi!

Adeta zafer konuşması yapan İsmail Kav, vatandaşların yoğun ilgi ve katılımı ile Demirci’de gövde gösterisi yaptı!

İsmail Kav, Demirci’de seçimi bitirdi!
AK Parti’nin Demirci kasabası Belediye Başkan Adayı İsmail Kav, sevgi seli ile gönül birliği içerisinde akın akın kendisini desteklemek için gelen vatandaşlarla buluştu. Demircililere seslenen İsmail Kav, konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü kutlayarak başladı. Adeta zafer konuşması yapan İsmail Kav, vatandaşların yoğun ilgi ve katılımı ile Demirci’de gövde gösterisi yaptı!  


AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı İsmail Kav, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmaları kapsamında Demirci halkı ile bir araya geldi. Muhteşem bir kalabalık tarafından yoğun bir coşku ile karşılanan Kav konuşmasında,  “Öncelikle, 31 Mart seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için ne kadar önemli olduğunu bilmenizi isterim. Evet, bugünden itibaren biz Demirci’de bayrağı bir adım öteye taşımak için çalışacağız. Ancak bunu yaparken Demirci’nin, Aksaray’ımız, civar köy ve kasabaları için çok önemli bir belde olduğunu unutmamız gerekiyor. Benimle birlikte bu süreçte sorumluluk üstlenecek arkadaşlarım, sizler devamlı halkımızla iç içe, onların istek ve taleplerine karşı hassas davranan, temsil ettiğimiz makamın halkımızın emaneti olduğunu unutmadan, çalışmalarınızda ve tutumlarınızda tüm Demircinin menfaatlerinin bizlere emanet olduğu bilincinden bir an olsun ayrılmadan gece gündüz bu kutlu belde için hep birlikte çalışacağız.” dedi. 

 


YOLUMUZ, CUMHURBAŞKANIMIZIN YOLUDUR!


“Gün zafere değil, sefere odaklanacağımız gündür.” diyerek sözlerine devam eden İsmail Kav, “Bu kutlu yolculukta Allah hepimizin yardımcı olsun. Yolumuz Cumhurbaşkanımızın yoludur, yolumuz onun önderliğinde Yeni Türkiye Yüzyılı yoludur.  Ve bu yol, uzun soluklu bir yolculuktur. Çok iyi biliyorum ki beni buraya sefalar sürmek için getirmediniz. Bu zorlu yarışta yanımda olacak beni yüreklendirecek bana ve ülkesine sahip çıkacak tüm dostlarım, Sefa'yı değil cefayı paylaşmak için bir arada olduğumuz Demirci sevdalıları! Siyasi hayatımın başından beri daima hizmet odaklı oldum. Şimdi de AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak sizlere bu görevi maksimum verimle icra edeceğim. İçiniz rahat olsun.  Sizlere ve Demirci’ye yakışan birçok projem var. Gönül belediyeciliği anlayışıyla ürettiğimiz projelerimiz var.” dedi. İsmail Kav, projelerini açıklayarak konuşmasını sürdürdü.

 


İŞTE, İSMAİL KAV’IN AÇIKLADIĞI DEMİRCİ’Yİ MARKA BELDE YAPACAK VİZYON PROJELERİNDEN BİRKAÇ TANESİ:


-Kendi internet ağımızla tüm kasaba halkına ücretsiz internet 
-İş istihdamını artırmak adına dışarıdan yatırım getireceğiz. İstihdamı artırarak göç veren belde değil göç alan belde haline geleceğiz.
-Yeni spor tesisleri açarak gençlerimizi spora yönlendirip kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız 
-Yapacağımız girişimlerle doğalgaz hattını genişleterek tüm mahalle ve hanelerimize ulaştıracağız. 
-Tarihi Demirci evlerimizi restore ederek turizme kazandırıp halkımızın ekonomisine katkı sağlayacağız.


DEMİRCİ’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ


Bunun gibi sayamadığı birbirinden güzel projeleri olduğunu ifade eden İsmail Kav, “Her geçen gün birini açıklayacağız. Değerli Demirci sevdalıları, işte tüm bu hedeflerimizin ardından Allah’ın izniyle Demirci’yi birlikte inşa edeceğiz. Hem günümüze hem de yarınlarımıza güzel bir belde armağan edeceğiz. Siyaset, toplumsal hayatın önemli bir parçasıdır ve seçim dönemleri, adayların projelerini, vaatlerini ve vizyonlarını paylaştığı önemli bir süreçtir. Ancak, maalesef bazı adaylar, gerçekleri saptırarak, mağdur edebiyatı yapıyor ve hatta personelleri tehdit ediyormuşuz gibi karanlık yöntemlere başvurarak kendi siyasi çıkarlarını öne çıkarmaya çalışıyor. Kıymetli Demirci halkı, personelleri bizzat kendisi tehdit ediyor ama ne yazık ki mağdur edebiyatını güzel yapıyor bütün personellerimizde bu kasabanın birer vatandaşıdır. Bizim halkımızın bunlara karnı tok. Gerçek sorunlardan kaçamak taktikler kullanıyorlar. Bu adaylar, rakiplerini karalamak ve toplumu yanıltmak için mağdur edebiyatını kullanmayı tercih ediyorlar. Siyasi rekabetin bir parçası olarak, projelerin ve vaatlerin tartışılması önemlidir. Ancak, bu tartışmanın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için adayların dürüstlüğüne ve etik değerlerine önem vermesi gerekmektedir. Manipülasyon ve tehdit gibi karanlık yöntemler, demokratik süreci zayıflatır ve toplumun güvenini sarsar. Milletin gözünü boyamaya kamera taktırdın, köyde çalınmadık motor, girilmedik ev kalmadı bu köyün logar kapakları bile çalındı. Ben sana şimdi halkın huzurunda soruyorum bu taktığın kameralar nerede ve ne işe yaradı.” ifadelerini kullandı.


BENİ BU KASABADA HALKTAN BAŞKA KİMSE YÖNETEMEZ 


İsmail Kav sözlerine, “Ben sana soruyorum geleceğimiz olan Demirci’mizin gençlerinin erimesine senin gibi seyirci kalmayacağım. Bu kötü alışkanlıklardan ve maddelerden gençlerimizi kurtaracağım Analarımızı ağlatmayacağım. Bir diğer konumuzda Demircispor.  Paşa abi namı diğer kaptan, sarı abi. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum ve sana soruyorum Demircispor nerede? Şimdi Demirci halkının yanında olduğunu söylüyorsun. 5 yıldır bu kasabanın ne düğününe, ne cenazesine katıldın. Sen belediye personelinin cenazesi kaldırılırken arabana binip Aksaray’a gittin. Hani diyorsun ya seni bu kasabada şahıslar yönetecek. Beni bu kasabada halktan başka kimse yönetemez çünkü Demirci halkı başımın tacıdır. Bu kasabada dikilen ağaçlar yol boyunca çamlar susuzluktan kurudu. Her gün Aksaray’a gidip geliyorsun bu kuruyan ağaçları görmüyorsun çünkü neden senin aklın ve kalbin bu kasabada değil. Şimdiye kadar şehir belediyelerinde görülmemiş personel sayısı kadar söz veriyorsun. Bütün kasabayı belediyeye mi alacaksın. Siz değerli Demirci halkına soruyorum yoksa bir önceki dönem söz verip de almadıkları gibi yine aynı yalanlarla insanları kandırmaya devam mı ediyor? Bu kasabada o kadar harita mezunu genç varken sen gittin ithal haritacı getirdin. Kasabamızın gençlerine yazık değil mi? Bu kasabada doğalgaz ve asfalt yarım, kalan bu işleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili bile olmayan Büyük Birlik Partisi’yle mi yapacaksın? Ama ben Allah nasip eder seçilirsem Cumhurbaşkanımızdan, AK Parti’mizden ve vekillerimizden aldığım desteklerle o yarım kalan işleri tamamlayacağım. Şimdide halkımızı ilçelik yalanları ile kandırıyorsun. 5 yıldır AK Parti ile yapamadığın ilçeliği Büyük Birlik Partisi ile mi yapacaksın? Değerli Demirci halkının karnı bu yalanlara artık tok.” diyerek devam etti.


BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜMEYE HAZIR MISINIZ?


Tertemiz Demirci seçmenlerine seslendiğini ifade eden İsmail Kav, “Gelin birlik olalım, birlikte yönetelim kasabamızı. Sevgili yoldaşlar, bu kutlu yolda birlikte yürümeye hazır mısınız? Kasabamızı birlikte daha da ileri taşımaya var mısınız? Kasabamıza getireceğimiz yatırımcılarla işsizliği bitirmeye var mısınız? Gözlerinizde ki coşkuyu, azmi şimdiden görebiliyorum. Hep birlikte daha güzel bir geleceğe doğru adım atmak için, desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. İsmail Kav, konuşmasının ardından büyük bir coşku ve alkışlarla kasabalılar tarafından desteklenirken, İsmail Kav’ı destekleyen kalabalık adeta İsmail Kav, Demirci’de seçimi şimdiden bitirmiş dedirtti. 

Haber;Bilal BÖLÜKBAŞ



Anahtar Kelimeler: İsmail Demirci’ seçimi bitirdi!
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri