İsmail Kav: Demirci'nin geleceğine yön verecek projelerle geliyoruz

İsmail Kav: Demirci

İsmail Kav: Demirci'nin geleceğine yön verecek projelerle geliyoruz

DEMİRCİ’NİN GELECEĞİNE YÖN VERECEK PROJELERLE GELİYORUZ

 

AK Parti Demirci Belediye Başkan A. Adayı İsmail Kav, Demirci'nin geleceğine yönelik kapsamlı projelerini açıkladı. Kav’ın seçim vaatleri arasında; Tüm kasaba halkına ücretsiz internet, Öğrenciler için 6 servis aracı, tekstil fabrikası ile 300 kadına istihdam, kasabanın bütün yollarının kilitli taş ve asfalt ile döşenmesi, çobanevi, ağıl ve süt sağım alanları, 3 adet sıfır araçla şehirlerarası hasta taşıma, giriş yolları üzerindeki katı atıkların temizlenmesi, soğuk hava deposu ve yatay mimari TOKİ evleri dikkat çekiyor.

 

 

AK Parti Demirci Belediye Başkan A. Adayı İsmail Kav, bu projelerle birlikte Demirci'nin daha güçlü, daha sürdürülebilir ve daha yaşanabilir bir kasaba haline gelmesi için halkın destek ve güvenini beklediğini ifade etti.

 

 

Ücretsiz İnternet Projesi:

Kızlar Kalesi ve İkitepe'ye kurulacak internet vericileri ile tüm kasaba halkına ücretsiz internet sağlanacak. Altyapı sorununa son verilerek, halkın internet erişimine kolaylık sağlanacak.

 

Güvenli Okul Yolları:

Eğitim ve öğrenci güvenliği için öğrenci servis sayısını 6'ya çıkaracaklarını belirten Kav, çocukların güvenli bir şekilde okula ulaşmalarını sağlamak için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

 

Kadın İstihdamı ve Ekonomik Özgürlük:

Küçük sanayi bölgesinde 300 kadına istihdam yaratma sözü veren Kav, modern tekstil fabrikası kurarak kadınların ekonomik bağımsızlığını destekleyecek ve liderlik rollerini güçlendireceklerini belirtti.

 

 

Eşitlik İlkemizle Yolları Yeniliyoruz:

Ayrım yapmadan, şeffaf bir yönetim anlayışıyla bütün yolları kilitli taş ve sıcak asfalt ile yenileyerek Demirci'nin her mahallesine eşit hizmet sunacaklarını ifade etti.

 

Küçükbaş Hayvancılık ve Su Hatları:

Kasabanın güzelliklerini korumak adına ağıl ve çobanevi kuracaklarını dile getiren Kav, su hatları ve sağım altyapıları inşa ederek hayvancılığı destekleyeceklerini belirtti.

 

Şehirlerarası Hasta Nakil Hizmetinde Devrim:

3 adet sıfır araç alarak şehirlerarası hasta nakil hizmetini tamamen yeniden şekillendireceklerini ve hastaların konforlu bir şekilde taşınmasını sağlayacaklarını duyurdu.

 

 

Çevre Düzenlemesi ve Kentsel Estetik:

Saratlı yolu üzerinde bulunan çirkin görünümlü katı atık alanını temizleyerek kasabaya yakışır bir çevre oluşturacaklarını söyleyen Kav, temiz bir Demirci için çaba harcayacaklarını ifade etti.

 

Soğuk Hava Deposu ve TOKİ Konutları:

Bağların kaya bölgesine kurulacak modern soğuk hava deposu ve Kalealtı Mahallesi'nde inşa edilecek TOKİ konutları ile kasabanın ekonomisine değer katmayı hedefleyen Kav, gençlere uygun fiyatlı kaliteli konutlar sunacaklarını belirtti.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri