İYİ Parti Aksaray Kadın Politikalı Başkanlığından 'Kapı Çal Gönül Al' Programı

İYİ Parti Aksaray Kadın Politikalı Başkanlığından

İYİ Parti Aksaray Kadın Politikalı Başkanlığından "Kapı Çal Gönül Al" Programı

İYİ Parti Aksaray Kadın Politikalı Başkanlığından "Kapı Çal Gönül Al" Programı

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Ruziye Tali ve Güneydoğu Anadolu Teşkilat Koordinatörü Sema Tanin, İYİ Parti Aksaray Kadın Politikaları ile "Kapı Çal Gönül Al ve Saha Programı" çalışması gerçekleştirdi.

Tali yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "Her seçimi kadınların oyları belirler. Kadınlara ne kadar çok dokunursak, Genel Başkanımız Meral Akşener'in selamını götürürsek, o kadar güçlü oluruz. Kadınlarımız her alanda ağır yükleri omuzlayan ve hayat zorluklarıyla mücadele eden bireylerdir. Genel Başkanımız kadınlarımızın aktif olarak siyasette ön saflarda olması gerektiğini her zaman önemsemiş ve buna vurgu yapmıştır. Bizler de Belediye Başkan Adayımız Tuğrul Karacaer ve kadın adaylarımıza destek olmak için, Kapı Çal Gönül Al programı düzenledik. Görüyoruz ki Aksaray sahası gayet iyi, İYİler'den yana. Vatandaşımız ve kadınlarımız kendilerini dinleyecek siyasetçiler beklemekte. Onların görüş ve önerileri bizim için çok önemli." dedi.

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen İYİ Parti Aksaray Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş Türk; "Anne ve Aksaraylı olarak, Aksaray'ın neye ihtiyacı olduğunu ençok biz biliriz. Çocuklarımıza yaşanabilir bir Aksaray bırakmak istiyoruz. Çeşmelerinden suların içildiği, her mahallede okul, park ve kütüphanelerin bulunduğu, insan turizmine önem verildiği Ihlara, Ziga, Hasan Dağı, Aşıklı Höyük gibi turizm sektöründe gerekli yerlerin tüm Türkiye'de tanıtıldığı sosyal, kültürel, spor faaliyetlerinin en üst seviyelere çıktığı yol, tramvay, tren hizmetlerinin olduğu, bir Aksaray istiyoruz. Her alanda en İYİ belediyecilik hizmetlerini vereceğimize inanıyoruz. Çıktığımız bu yolda her zaman yanımızda olan sayın Vekilimze, sayın İl Başkanımıza, Belediye Başkan Adayımıza, Kadın Kollarımıza teşekkür ederiz. Bizler başaracağız. Aksaray Belediye Başkanı Tuğrul Karacaer olacak, Aksaray Hizmete doyacak." ifadelerini kullandı.

Eğitim Programının ardından partili kadınlarla mahalleleri gezip, kapı kapı dolaşan Kadın Politikaları, sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmayana kadar kapı çal gönül al projesinin devam edeceğini ifade ettiler.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri