İYİ Parti Genel Başkanı AKŞENER Aksaray’a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı AKŞENER Aksaray’a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı AKŞENER Aksaray’a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı AKŞENER Aksaray’a geliyor 
Aksaray’da en iddialı Partilerinden birisi olan İYİ Parti, Genel Başkan Meral Akşener’ i ağırlamaya hazırlanıyor. 


Seçime sayılı günler kala siyasi hareketlilik sürerken, Siyasi Partilerin Genel Başkanları da adaylarına destek olmak için Aksaray’a gelmeye başladılar. 


İyi Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER tarafından düzenlenecek olan iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER ‘de katılacak. 13 Mart Çarşamba günü Büyük Bölcek Mahallesi Cumartesi Semt pazarında gerçekleşecek olan iftar programında, İYİ Parti Genel Başkanı AKŞENER, Partililer ve Aksaraylılarla bir araya gelecek. 

 


İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan BELGEMEN, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in Aksaray programının detaylarını açıkladı. Buna göre İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Aksaray ziyaretini ilk olarak kapalı çarşı esnafına gerçekleştirecek. Kapalı çarşıda, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek olan İYİ PARTİ Lideri AKŞENER, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyip, Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER’ e destek isteyecek. Esnaf ziyaretinin ardından AKŞENER, adaylarla ve Partilerle birlikte şehir turu yaparak Aksaraylıları selamlayacak. İYİ Parti Genel Başkanı AKŞENER daha sonra, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER ‘ in Cumartesi Pazar alanında düzenleyeceği iftar programına katılım sağlayacak. 
Tüm Aksaraylıları iftar programına katılmaya davet eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER , " Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER, seçim çalışmalarımız da gücümüze güç katmak, bizlere destek olmak için 13 Mart Çarşamba günü şehrimize gelecektir. 5 bin kişilik iftar programı ile Aksaraylı hemşerimizle buluşacağız. Birlik ve dayanışmanın en güçlü olduğu Mübarek Ramazan ayında hemşerilerimizle Genel Başkanımız Meral AKŞENER’İ bir araya getirmenin mutluğunu yaşayacağız.   Aksaray Belediyesi başta olmak üzere Yerel yönetimlerde İyi Kadroların İş başına geçeceği günlerin habercisi niteliğinde ki İftar Programımıza tüm hemşerilerimi Katılmaya davet ediyorum.” Dedi.  
İyi Parti’nin İftar programına adayların ,partililerin ve destekçilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri